2777
2789
عنوان

بیایین دارم دق میکنم واسه بچه دوماهم 😓😓😓 متابولیک ارثی

| مشاهده متن کامل بحث + 19500 بازدید | 78 پست

عزیزم بیماری متابولیک آزمایشش پروسه طولانی داره اگر میخوای مطمین‌شی ببر پیش دکتر غدد اگر تهرانی‌تری پیش دکتر ربانی دکتر غدد کودکان 

اگر مشکوک‌باشه ازش نمونه میگیرن میفرستن المان بعد از چند ماه جوابش میاد با این‌تعریف هایی که از پسرت کردی به نظر نمیاد متابولیک باشه چون بچه های متابولیک گردن نمیگیرن بی حالن خیلی علایم دیگه دارن 

انشالله که چیزی نیست خواهر زاده منم گفتم متابولیکه صد درصد آزمایش شو فرستادن المان بعد از شش ماه جواب اومد منفی بود الکی شش ماه به بچه داروهای متابولیک دادن 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
عزیزم بیماری متابولیک آزمایشش پروسه طولانی داره اگر میخوای مطمین‌شی ببر پیش دکتر غدد اگر تهرانی‌تری ...

سلام عزیزم.... یعنی واقعا امیدی هست 

ببین من تو ازمایش غربالگری گفتن مشکوکه بعد مارو فرستادن شیراز گفتن ازمایش تممیلی که کاملتره و مطمعن حتی هزینشم ده برابر ازمایش غربالگری بود 

الان اخر ماه جوابش میاد ک میشه یک ماه

متاسفانه تهران نیستم 

بچه خواهرتون علائمی داشت؟؟؟!  اونم تو غربالگری مشکوک شدن؟ 

در واقع مرده بودم؛ جونم شدی⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیماری متابولیک آزمایشش پروسه طولانی داره اگر میخوای مطمین‌شی ببر پیش دکتر غدد اگر تهرانی‌تری ...

میدونین اخه نمیدونم واقعا سردرگمم یسریا میگن از چند روز بعد تولد علائم شروع میشه یه سری جاها خوندم چندماه بعد تولد بخاطر همین نگرانم 

انشالله که خوبه و همه چیش سالمه. علائم خاصی نداره که مشکوک بشی؟

ممنون عزیزم 

نه فقط میاره بالا ک اونم درست اروغ نمیزنه و دکتر براش سونو رفلاکس نوشته پس فردا ببرم ببینم رفلاکس داره یا ن 

و اینکه تو ازمایش مدفوعشم حساسیت به پروتیین گاو بود 

سلام عزیزم.... یعنی واقعا امیدی هست  ببین من تو ازمایش غربالگری گفتن مشکوکه بعد مارو فرستادن ش ...

امیدت به خدا باشه انشالله که چیزی نیست جواب این آزمایشم منفیه 

ولی اگر خدایی نکرده که انشالله نیست جواب آزمایشش خوب نبود بازم ناامید نشید بیارید تهران ازش تست بگیرن بفرستن خارج ازکشور تامطمئن شن 

بچه خواهر من از موقع به دنیا اومدن مشکوک شدن این آزمایشی هم که شما میگی گرفتن گفتن متابولیکه و طبق اون دارو دادن بعدم باز آزمایششو واسه اطمینان فرستادن آلمان که منفی شد خواهرم یه  بار دیگه م فرستاد بازم منفی بود که داروهاشو قطع کردن 

الانم پسرش کلاس دومه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
میدونین اخه نمیدونم واقعا سردرگمم یسریا میگن از چند روز بعد تولد علائم شروع میشه یه سری جاها خوندم چ ...

زیاد تو اینترنت نچرخ فقط با اطلاعات زیاد و غلط اعصابتو یه هم میریزه 

تو رو خدا اگه پیاممو دیدی جواب بده دارم دیوونه میشمبچتون حالش خوبه ؟ بیماری متابولیک داشت؟

سلام خیلی دیر دیدم پیامتونو .... بله عزیزم بیماری داره ولی خیلی جدی نیست قرص میخورع فعلا

سلام خیلی دیر دیدم پیامتونو .... بله عزیزم بیماری داره ولی خیلی جدی نیست قرص میخورع فعلا

دختر من چهل روزشه.تو غربالگری گفت مشکوکه باید مجدد تکرار شه دوباره گرفتن باز گفت مشکوکه اورژانسی برید بیمارستان آزمایش بدین.آزمایش گرفتن بعد پونزده روز جاب اومد مشکوک به تیروزینمی بود ولی باز گفتن جواب قطعی نیست دکترش یه سری آزمایشات دیگه نوشته براش.پسفردا جوابش میاد

دکترش میگه ظاهر بچه کاملا بیماری تکذیب میکنه

چون گردن میگیره وزن میگیره خوب شیر میخوره و دفع میکنه....

بخدا کارم یک ماهه فقط گریه ست دارم دق میکنمم.ما اصلا نه باهم فامیل بودیم با شوهرم نه همچین بیماری داشتیم تو کل فامیل.هر روزم شده گریه و دعا و نذر....

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام