2777
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 56 پست
حالا به خودت فشار نیار بشین تو آرامش فکر کن هنوزم دیر نیست 

دیر نیس ولی واقعا دو دلم میگم اگه به هم بزنم و دوباره حس کنم دوسش داشتم چی یا اینکه محیط ما کوچیکه صد تا حرف شاید باشه اگه یکی به هم بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذاشتن یه مدت صیغه باشیم منم همیشه بهش فکر میکردم و دوسش داشتم اما الان میگم کاش عاقلانه بعله میگفتم ...

چ تفاوت هایی دارین ؟

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
اولش همه همینن رفته رفته خونوادشو میشناسی یجور دیگه میشی ولی بنظرم ادم وقتی طرفشو عاشقانه دوس داره خ ...

من چند تا شرط داشتم اینکه نماز و روزش بجا باشه هر سالم اربعین کربلا باشم قبول کرد ولی الان نماز نمیخونه میگه من گفتم بعد عروسی میخونم یا اصلا حس میکنم کربلا رو زیاد جدی نمیگیره میگه حالا هر سال نری جیزی نمیشه ۱۰ سال یبار میریم😐اصلا اعتقاداتش خیلی باهام فرق از تظر مالی فرق داریم قبل عقد ظاهرش این چیزا رو نشخص نمیکرد اما الان دارم متوجهشون میشم بخاطر همین تفاوتامون نمیدونم ایندمون چی میشه

هست. شماها سختش میکنی. جدایی با بچه خوبه؟ یا تنها؟  بیخیال احساسات بشین خوب فک کن. خوبه خوب.&n ...

یعنی اگه احساساتمو بزارم کنار بعدا پشیمون نمیشم میتونم یکی دیگرو دوست داشته باشم؟

من چند تا شرط داشتم اینکه نماز و روزش بجا باشه هر سالم اربعین کربلا باشم قبول کرد ولی الان نماز نمیخ ...

وای چقد بد دور از جونت خرش از پل گذشتو زد زیر همه چی چقدر بد خب اگه واقعا نمیخوایش بهم بزن البته ک خیلی جاها دخترای ما تو عقد واسه حفظ ابرو مجبور ب زندگی میشن و همینا زندگیو عذاب اور میکنه کلا اینجوری بار اومدیم

وای چقد بد دور از جونت خرش از پل گذشتو زد زیر همه چی چقدر بد خب اگه واقعا نمیخوایش بهم بزن البته ک خ ...

😔مشکلم اینجاس ک دوسش دارم ولی اذیتم میکنه این رفتاراش مثلا اصلا قربون صدقه رفتن بلد نیست کادو خریدن بلد نیست خب حداقل بقیه تو نامزدی گاهی کادو میگیرن شده یه شاخه گل بیرون میرن یا ازین مدل کارا

مهمترینش از نظر اعتقادی که بیداد میکنه

مهم اینه ک نامزد شما اعتقاد داشته باشه .خونوادش مهم نیس.اگ نامزد شما هم بی اعتقاده با چندتا سوال تو خواستگاری ک معلوم میشد .و در اخر با تقدیر نمیشه جنگید قسمت شما همین بود و اصلا ب کس دیگه ای فکر نکن هیچ چیز در این عالم الکی اتفاق نمیفته .خیلی جالب بود برنامه زندگی پس از زندگی کسایی ک تجربه مرگ موقت داشتن میگفتن ک ما ب همه چیز اگاه شده بودیم .حکمت اون شماره ای ک تو گوشی فلان شخص هم بود دلیلشش رو میفهمیدیم همه برای هدایت کل نظام هستی و اون شخص بود ..

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
😔مشکلم اینجاس ک دوسش دارم ولی اذیتم میکنه این رفتاراش مثلا اصلا قربون صدقه رفتن بلد نیست کادو خریدن ...

خب شاید بلد نیس خیلیا اینطورین تو علایقت رو حتی ی قدم زدن دونفره خوردن ی ابمیوه ک چنان هزینه ایم نداره یا شاخه گل رو بهش گوشزد کن مثلا تو براش کادو بخر ک اونم یاد بگیره واست بخره غیرمستقیم بهش بفهمون تو کادو بده تا اونم بده شاید واقعا فک کرده دیگه عقد کرده دیگه نباید کادو بگیره یا اطرافیانش کسیو ندیده خرج کنه

مهم اینه ک نامزد شما اعتقاد داشته باشه .خونوادش مهم نیس.اگ نامزد شما هم بی اعتقاده با چندتا سوال تو ...

خونوادش اهل نمازو روزه هستن خودش نه به مادرش گفتم گفت چند سالی بود نمیخوند ولی الان میخونه خودش گفت دستو پا شکستس ولی قول میدم بخونم خودش خیلی ارومو سر به زیر بود نمیخورد بهش اینمدلی باشه حالا ک رفتو امد داریم میبینم نمیخونه اصلا درکی از کربلا رفتن نداره میکه جا کربلا برو یه کشور دیگه بگرد🤦🏻‍♀

خب شاید بلد نیس خیلیا اینطورین تو علایقت رو حتی ی قدم زدن دونفره خوردن ی ابمیوه ک چنان هزینه ایم ندا ...

چند بار کادو گرفتم حتی مادرم میکه جا اینکه اون بگیره تو همش میگیری یا گفتم بهش دخترا نیاز دارن طرفشون یاداوری کنه که چقدر دوستشون دارن ولی انگار نه انگار 

خونوادش اهل نمازو روزه هستن خودش نه به مادرش گفتم گفت چند سالی بود نمیخوند ولی الان میخونه خودش گفت ...

الان ک دیگه عقد کردی چطور میخوای بهم بزنی وقتی در کل ادم خوبی هست .از کجا معلوم خدا شمارو برای هدایت نامزدت انتخاب نکرده باشه ..حتما پیش خدا عزیز هست .ب نماز و روزه نیس ..همینجور ادما یهو میبینی از بقیه ادما جلو میزنن و نماز شب خون میشن .برعکسشم هست کسی ک مدتها مذهبی بوده یهو بی دین میشه .شما اگ بخاطر همین موضوع بخوای بهم بزنی اسم شما رو میشه گذاشت مذهبی و با خدا ؟ نامزدت از هر چی ادم مذهبی تا اخر عمر بدش میاد که .شما باید با رفتارای عملی اونو علاقه مند ب دین کنی .هدایت در هر زمانی از زندگی ادم ممکنه اتفاق بیفته جوانی میانسالی حتی پیری .بعضیا یک شبه ره صد ساله رو میرن .در کل اگ ادم خوبیه دل شکستن حق الناسه چطور از پسش میخوای بر بیای و خود پدیده طلاق باعث میشه عرش خدا ب لرزه در بیاد .پس باید صبور باشی ک اجرت رو خدا میده 

یعنی اگه احساساتمو بزارم کنار بعدا پشیمون نمیشم میتونم یکی دیگرو دوست داشته باشم؟

چند سالته؟؟؟ چرا نتونی. این همه ادم تونستن

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔