2777
2789
عنوان

قطع لینک انرژی و حفظ انرژی حیاتی ......

| مشاهده متن کامل بحث + 22235 بازدید | 57 پست
دقيقا منم همين مشكل سردي بدن رو دارم چون كلا براي تمركز هم انگار از درون مانع دارم

میدونی سردی بدن باعث چ مشکلات بیرونی توی زندگی میشه ؟بدن باید ب سمت قلیایی شدن بره . دیدین میگن فلان مرتاض ماهها با چند تا دونه بادام سالم مونده؟رازش توی آینه ک بادام بدن رو قلیایی میکنه و سردی نمیشه ک بیمار بشه

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
درخواست دوستیموو قبول نکردین؟؟؟

ندیدم عزیزم . عذر میخوام

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار فقط،یه خبر خوب بهت بدم ک از فاز حال بعد دعا و جادو بیای بیرون . با وارد شدن ب عصر جدید و انرژی ...

فكر كنم همسرم هست بعضي وقتها كاراش و حرفاش كلا منو بهم ميريزه همش هم باهاش در ارتباط هستم خيلي سخته 

عزیزم برای شادی و آرامش روح پدرم چیکار کنم؟ قرآن خوندن تاثیری داره؟ من چن شب پیش که خیلی دعا میکردم ...

ممکنه جست درست باشه ولی عزیزم اجازه بده روح پدر عزیزتون راحت و بدون دلبستگی مسیر صعود رو طی کنه . پدر تون الان جایی هست ک اگر ازش بخوان خودشون هم نمیخوان ک برگردن . برای آرامش روحش دعا کنید . قرآن بخونید و بدرقه ی راه این سفر طولانی کنید . ما همه میمیریم . از ابتدای خلقت همین بوده چاره ای جز پذیرش نیست ولی بدون جای ایشون بهتر از زمین ماست . زمین جای سختیه

فكر كنم همسرم هست بعضي وقتها كاراش و حرفاش كلا منو بهم ميريزه همش هم باهاش در ارتباط هستم خيلي ...

قطع لینک کن . فقط ارتباط ت قلبی باشه . نذار بدن انرژی کی ت رو بهم بریزه چون ب مرور بیمار میشی . وسواس فکری می‌گیری . قطع لینک ب معنای قطع ارتباط نیست. ما مثل عنکبوتی هستیم ک اطرافش با تار محاصره شده . هر کدوم از اون تارهای انرژی ب کسی وصله. قطع کن راحت و سبک میشی 

ممکنه جست درست باشه ولی عزیزم اجازه بده روح پدر عزیزتون راحت و بدون دلبستگی مسیر صعود رو طی کنه . پد ...

مرگ ناگهانی خیلی بده پدرم سالم و سرحال بود امید به زندگی داشت یکهو ایست قلبی کرد من و مامانم بیرون بودیم مامانم دلشوره عجیبی داشت خیلی اصرار کرد زودتر بریم ولی من معطلش کردم همش فک میکنم کاش اون روز هیج کاری نمی کردم شاید نیم ساعت زودتر رسیدن الان بابام زنده بود . بابام تنها تو خونه بود که از این دنیا رفت.😭😭😭 سوال؟روز مرگ مشخص شدست یا نه؟اگه ما اون روز زود برمیگشتیم میتونستیم زنگ بزنیم اورژانس احیا کننش؟

قطع لینک کن . فقط ارتباط ت قلبی باشه . نذار بدن انرژی کی ت رو بهم بریزه چون ب مرور بیمار میشی . وسوا ...

خيلي دارم سعي ميكنم احساساتم به كسي وصل نباشه ولي وقتي با كسي دايم در ارتباطي مثل همسر و بچها كنترلش سخت ميشه بخصوص دوران پريود واقعا سطح انرژيم پايينه 

مرگ ناگهانی خیلی بده پدرم سالم و سرحال بود امید به زندگی داشت یکهو ایست قلبی کرد من و مامانم بیرون ب ...

عزيزم خدا رحمتشون  كنه ولي مرگ هم جزو مقدرات الهي هست ما دخيل نيستين توش

همون گرميجات طب سنتي براي قليايي شدن خوبه؟ 

ما سبک تغذیه مون غلطه . نون با کباب . برنج با کباب باعث اسیدی شدن بدن میشه . مثالهای زیادی هست برا نمونه گفتم . برای قلیایی کردن باید 80درصد پروتئین با بیست در صد سبزیجات باشه. خیلی مفصله

مرگ ناگهانی خیلی بده پدرم سالم و سرحال بود امید به زندگی داشت یکهو ایست قلبی کرد من و مامانم بیرون ب ...

عزیزم روح ما خدایی است . خود برتر ماست . روح وقتی بله که ک موندنش توی زمین ب کمالش کمکی نکنه فورا بدن رو ترک میکنه و از هیچکس اجازه نمیگیره . روح پدر شما کما ش رو اینجا بدست آورده بود و باید ب ابعاد بالاتر میرفت 

ما سبک تغذیه مون غلطه . نون با کباب . برنج با کباب باعث اسیدی شدن بدن میشه . مثالهای زیادی هست برا ن ...

كباب معمولا با پياز و ريحون خورده ميشه حتما سرديش گرفته ميشه به همين ترتيب ميشه با گرميجات سنتي قليايي كرد بدن رو؟ مثل پنير با گردو و اينا

خيلي دارم سعي ميكنم احساساتم به كسي وصل نباشه ولي وقتي با كسي دايم در ارتباطي مثل همسر و ب ...

شما باید اگاهانه رفتار کنید . تا الان اکثرا ناآگاهانه مورد حمله سایکیک و فشار اطرافیان بودیم الان تصمیم گرفتیم نباشیم . حالا جالبیش اینجاست اونایی ک خیلی ازت انرژی میدزدیدن وقتی قطع لینک میکنی یه جورایی میفهمن ممکنه  باهات دعوا کنن

عزیزم روح ما خدایی است . خود برتر ماست . روح وقتی بله که ک موندنش توی زمین ب کمالش کمکی نکنه فورا بد ...

روحهايي كه به كمال نرسيدن تو جسم ديگه برميگردن؟ تناسخ ارواح بنظرت درسته

[QUOTE=160660111]كباب معمولا با پياز و ريحون خورده ميشه حتما سرديش گرفته ميشه به همين ترتيب ميشه با گرميجات سنتي ...[/QUOTE

تاپیک جدا براش میزنم حتما