2777
2789
تصمیم دارم خودکشی کنم 

مسخره حرف نزن دیگه تورو خدا

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا حجابت از کجا اومده؟از ایمانت؟ پس خودکشیت دیگه چیه؟ اگر واقعا ایمان داری

خسته شدم دیگ دیگ نمیخام حجاب کنم من عشقمو میخام من اگه بی حجاب بودم الان عشقمو داشتم الان رفیقامو داشتم 

محجبه شدم از همه چیز انگار فهمیدم از عشقم چیزا بد شنیدم و حت رفیقام

خسته شدم دیگ دیگ نمیخام حجاب کنم من عشقمو میخام من اگه بی حجاب بودم الان عشقمو داشتم الان رفیقامو دا ...

ببین دقیقن منم همین مشکلو دارم توی فامیلامون تنها کسی ک چادریه منم الان دوساله چادری شدم همش تیکه و مسخره بازی میشنوم از اینو اون ولی هیچی نگفتم اصلن ت هم سعی کن اهمیت ندی ب کسی رفیق اگ واقعا رفیق رفیق باشه هیچوقت حاضر نیست سر این چیزه کوچیک دوستیشو بهم بزنه عشقتم اگ واقعا دوستت داشت ولت نمیکرد هیچ خوشحالم میشد ازین کارت 

دیر یا زود اینو میفهمی بقیه اصلن تورو واس خودت نمیخان بلکه بخاطر موقعیت خودشون میخوان اگ نظر میدن درباره ظاهرت درباره اخلاقت و...به خاطر اینه ک خودشون دوس دارن ت جوری باشی ک اونا میخوان ولی خب ت عروسک خیمه شب بازیه بقیه نیستی هرجوری ک خودت دوست داری باید انتخاب کنی فقط خودتی ک صلاح خودتو میدونی ن فک و فامیلو رفیق

من از ماه رمضون شروع کردم باورت نمیشه حتی یه دست لباس مناسب هم نداشتم حتی یه دونه خیلی شختم بود اوایل خجالت می‌کشیدم و دوست نداشتم کسی منو بیرون ببینه آخه من خیلی جینگیل پری بودم حتی بابام منو بیرون دید منو نشناخته بود الان دیگه بهش عادت کردم و حجابمم دوست دارم اطرافیانم هم جرات ندارن چیزی بگن از بس من خودم جدی ام در موردش