2777
2789

سلام

دوستان جان ؛ من عکس سونوگرافیمو میزارم

راهنماییم کنین کجا برم چه دکتری چه تخصصی چون خیلی نگرانم درد داره سینه هام و حس حساسیت به لمس و سوزش 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من چون خودم نگرانم میخوام برم واسم بررسیش کنن نمونه بگیرن کدوم تخصص و دکاری باید مراجعه کنم ؟& ...

کدوم شهری ؟

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

اصفهان که کسی رو نمیشناسم ، باید بری پیش یک جراح داخلی که متخصص سینه است ، 

ولی برای کیست زیر یک سانت نمونه نمیگیرند ، اگه درد داری فقط بهت میگن هفته ای دو تا گل مغربی بخوری ، چایی و قهوه نخوری 

حالا دوستان اصفهانی بیان دکتر میشناسن معرفی میکنن

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

یه کلینیک پیشگیری و ارتقا سلامت آناهید  تو اصفهان دیدم تو نت 

فکر کنم خوب باشه ، مخصوص همین چیزهاست 

دکتر مریم طباطباییان

ممنونم دوست خوبم از راهنماییهات 😊

بله دارو که بهم دادن همون گل مغربی و ویتامین ای هست اما درد سوزش و حساسیت به لمس هستش هنوز 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

ممنونم دوست خوبم از راهنماییهات 😊 بله دارو که بهم دادن همون گل مغربی و ویتامین ای هست اما درد سوزش ...

بیشتر بین سیکل و نزدیک پریود درد بیشتر میشه ، و همینطور نوقع استرس و نگرانی ، نترس من از این کیستها حدود ۲۰ تا دارم 🤣🤣🤣

بیشتر بین سیکل و نزدیک پریود درد بیشتر میشه ، و همینطور نوقع استرس و نگرانی ، نترس من از این کیستها ...

واسه منم گفت زیاد داری ریزن این ۳ تا بزرگتراشون بودن 

امااخرش ترسش هس

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

بیشتر بین سیکل و نزدیک پریود درد بیشتر میشه ، و همینطور نوقع استرس و نگرانی ، نترس من از این کیستها ...

عزیزم با سونو متوجه شدین ؟؟

منم رفتم سونو گفت یه کیست ۶ میلیمتری تو سینه راستم دارم حالا خیلی میترسم میگم نکنه یه چیز بد باشه و دکتر سونو اشتباه گفته باشه که کیسته !!😔