2777
2789
عنوان

اعصاب خوردی پریودی😡

378 بازدید | 34 پست

بچه ها من قبل پریودم خییییییلی سگ و اعصاب خورد میشم همش دلم میخواد خودکشی کنم یا برم دعوا راه بندازم شوهرمم خیلی به پروپام میپیچه و باهام بحث میکنه و عصبانی ترم میکنه بعدم میگه ساکت شو با من حرف نزن به من چه که ناراحتی! منم وقتی خونه نیست میزنم وسایلش رو داغون میکنم چیکار کنم بتونم آروم بشم ای خدا دوس دارم بمیرم ولی اینجوری نشم خیلییییی قاطی میکنم دست خودم نیست😭😭😭

خواهر با این تفاسیر ما جرعت نمیکنیم چیزی بگیم پریودیت تموم شد بیا

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیرون برو پیاده روی حتتتتما ۱یا۲ساعت درروز خونه نباش ورزش کن من از تک بدترم تازه پرخوریم بهش اضاف کن ورزش ک میکنم بهتر میشع کاملا نها ولی قابل تحملتر میشمگل گاوزبونم دم کن بانبات بخور