2777
2789

بنظرتون یه خانوم چقدر میتونه آزادی های دوران مجردیش رو داشته باشه  رفتارها و آزادی های دوران مجردیش مثلا گشت و گزار با دوستاشو داشته باشه 

و شبکه های اجتماعی راحت چت کنه .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من یه خانوم لوند  همیشه حتی توی خونه بخودش میرسه تو کاراش طوری برنامه ریزی میکنه هم به کارای خونش بتونه برسه هم بخودش 

نه اینکه از صبح که پا میشه بشینه پای گوشی و تلفن تا ظهر کل خونش به هم ریخته ناهار هم نپخته هیچ کاریم نکرده 

یه زن لوند و جذاب لباساش بوی پیاز داغ نمیده 

وقتی شوهرش میاد خونه میره استقبالش 

خوشامد گویی یه چیزیه که من اگه با چشام آثارشو ندیده باشم باورم نمیشه 

من مادر شوهرم همیشه میره استقبال پدر شوهرم .اگرم شوهر من بیاد نرم پسرشو نبوسم ناراحت میشن کل خانوادش 

تمیز باشه بوی خوب بده خونش تمیز باشه به پوستش برسه

مرد عاشق تمیزیه

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
نقطه ضعف فرق میکنه بااین چیزی که من میگم

همسرتون متولد چ ماهیه 

بعضی مردا چون روی خانوادشون حساسن و تابع احساسات خانوادشون هستن خشکن 

و به قولی به زن رو نمیدن