2777
2789
عنوان

خواهشا اینقد تو سایت کرونا کرونا نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به دوست شما ندارما.خیلی هم براش ناراحت شدم.شما هم ناراحتی درکت میکنم اما آخه بعضیها واقعا رعایت نمیکنن.من به یه نفر گفتم انقد نرید سفر کرونا هست بهش برخورد و حرف شما رو زد.گفت خودم میدونم کرونا هست  با رعایت پروتکل ها میریم چیزی نمیشه.رفت کرونا آورد ۱۲ نفر از خانوادش مبتلا شدن زحمت مراقبت ازشون و دوری از خانوادم موند واسه من.آش نخورده و دهن سوخته.آقاجان حق الناسه.من راضی نیستم.من حلال نمیکنم کسی که بارعایت نکردنش آرامش منو ازم میگیره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
   بدبخت دو ساعت روضه خوند دیگه حداقل تو این تایپیک نگو این حرفو    

والا بخدا

وزیر بهراشت دیروز گفت دیه نمیدونم چطور بگم چطور حالیم کنم وضع وخیمه

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
کاری به دوست شما ندارما.خیلی هم براش ناراحت شدم.شما هم ناراحتی درکت میکنم اما آخه بعضیها واقعا رعایت ...

شما حق داری نباید همه پا سوز خوش گذرونی بقیه بشن ولی نمیشه بهشون فهموند بدتر به خود ادم استرس وارد میشه

چجوری از ۱۲ نفر مراقبت می کنی😲

۴ نفرشون خونشون دور بود نرفتم .۸ نفرشون جمع شدن تو یک خونه. سرویس شدم از صبح که پامیشدم بچه کوچیکو تنها بذار برو خرید کن براشون.بیار بشور.آبمیوه طبیعی بگیر.سوپ بذار.غذا درست کن.دمنوش درست کن.داروگیاهی ترکیب کن.هردفعه هم که میرفتم و میومدم بینیمو با آبنمک میشستم.پدر بینیم دراومد☹ یک ماهه خانوادمو ندیدم.میترسم ناقل باشم.بخدا انصاف نیست.منی که رعایت میکنم به آتیش اونی که رعایت نمیکنه سوختم.دستهام پاره پارست بس که شستم و سابیدم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
والا بخدا وزیر بهراشت دیروز گفت دیه نمیدونم چطور بگم چطور حالیم کنم وضع وخیمه

بنده خدا فقط گریه نکرد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ