2777
2789
عنوان

خواهشا اینقد تو سایت کرونا کرونا نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست
شما حق داری نباید همه پا سوز خوش گذرونی بقیه بشن ولی نمیشه بهشون فهموند بدتر به خود ادم استرس وارد م ...

نمیفهمن.نمیشه از استرسش هم فرار کرد.با وجود اینکه باهاشون حرف زدم که حالا که خوب شدن و نیاز به من ندارن یه چندروز قرنطینه باشم تا بتونم برم پیش خانوادم باز بچه هاشونو میفرستن خونم. یکی دو نفرشون هم هنوز کروناشون هم مثبته😓 مجبورم از پشت در ردشون کنم.بچم هی گریه میکنه التماس میکنه بذارم بیان تو بازی کنن.دیگه اعصاب واسه آدم نمیمونه که☹

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

دوستت نمیشد نیاد سایت؟؟؟ اونیکه عقد و عروسی و عزا میگیره فقط ب خودش مربوط نیس اگه عمه خان باجی شوهرش گرفت اومد ب همسایه داد ویروس را اونم گرفتار میکنه و این روند ادامه داره 

اعصاب نداری؟؟؟؟🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
دوستت نمیشد نیاد سایت؟؟؟ اونیکه عقد و عروسی و عزا میگیره فقط ب خودش مربوط نیس اگه عمه خان باجی شوهرش ...

سایتای مادر رو بچه و بارداریه خیلی ذوق داشت واس حاملگیش بخاطر همین میخاست بدونه الانم که ماشاالله هر تاپیکی از کرونا میگن حتی اگه مربوط به زایمان و حاملگی و بچه داری باشه 

سایتای مادر رو بچه و بارداریه خیلی ذوق داشت واس حاملگیش بخاطر همین میخاست بدونه الانم که ماشاالله هر ...

ببین نمیشه بگی از اینجا این همه استرس بهش وارد شده قطعا تلویزیون و خانواده هاشونم بخاطر شزایط حاصش دائم بهش گوشزد میکردن و فکر کنم ایشون کلا استرسی هستن

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃