2777
2789

خواهشا اصن حالم خوب نیست که بخام بحث کنم میخوای بحث کنی از تاپیک برو بیرون

دوستم بعد چند سال با دارو درمون حامله شده بود بعضیا میومدن میگفتن کرونا ال کرونا بل بخاطر ترس از کرونا حالش خیلی بد شدفشارش افتاد بچش سقط شد دکتر هم بهش گفته بخاطر ترس بوده واس چی؟

واس اینکه بعضیا میخان بگن ما از همه بیشتر میدونیم بابا اونی که عروسی میگیره خودش میدونه کرونا هست پس نمیخاد باعث وحشت بقیه بشید الان همه جهان از کرونا اطلاع دارن 

دوستم اصن حالش خوب نیست واسش دعا کنید

میخام بگم این ماجرا واس دوستم پیش اومده شما کاری نکنید واس یه زن حامله دیگه پیش بیاد نمیگم بهداشتتون رعایت نکنید ماسک نزنید میگم تو هر تاپیک از کرونا نگید مثلا یکی عقد داره میگی کروناست مثلا میخوای چی رو بفهمونی بهش ینی اون نمیدونسته کرونایی هست همش میگید کرونا چند هزار نفر کشته کرونا این کار رو کرده اون کار رو کرده ینی اونی که مراسم عقد یا عروسی داره بخاطر حرف شما مراسمشو بهم میزنه یا از کوه اومده و چیزی نمیدونه؟؟

راستش ربطشو نفهمیدم.

به قول خودتون بهر حالا کرونا هست

دوست شما چرا باید اینقد بترسه☹

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم براتاپیک اسکرین تنگ شدا یا عکس خودتو ازاونا بزارید😏😏

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

اون کسی که شجاعت گرفتن جشن رو داره از کرونا نمی ترسه...کسانی که میترسن همه دستورالعملها رو رعایت میکنن...دوست شما و هر کسی که اخبار حالشو بد میکنه باید خودشو از اخبار دور کنه و البته فقط رعایت کنه....

فقط اونجایی که نوشتی   اونی که عروسی میگیره خودش میدونه کرونا هست... حالا دوستتون اگه رع ...

رعایت که میکرد الانم رعایت میکنه ولی اینقد ترسناک جلوه نمیدن دیگه اینجام زن حامله هست

کرونا رو پیش دوستم یه غول جلوه دادن اونم زن حامله بوده خوب ترسیده 

خب دوستت حامله بود اول باید مینشست خونه

دوم اینکه اخبار پیگری نمیکرد.

سوم از غول هم بدتره

فک کنم نمیبیند روز ی چن نفر دارن میمیرین.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕