2777
2789

چندشب پیش سینوسام وحشتناک درد گرفتن و یکی از زانوهام بی دلیل درد گرفت صبحش سردرد و گردن درد داشتم تو این چندروز بی حالم و کلافه بدن درد کمی دارم با سردرد ولی نه شدید. خیلی نگرانم ممکنه کرونا باشه؟ بدنم یه جوریه سینوزیتم احساس میکنم عود کرده خودبخود 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله احتمالش هست

از کجا مطمئن بشم؟ بجز تست 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
کسایی که درگیرش بودن میگفتن اول حس چشایی و بویایی رو از دست میدن و تب شدید دارن بعدش علائمش مثل سرما ...

من اولش دندون درد شدید گرفتم همه دندونام یهو بی دلیل و سینوسم عفونت کرد 

من کرونا دارم..دوشب ازبدن دردو سرفه مردم و زنده شدم..هنوزم خوب نشدم..

وای خدا واقعا سخته کاش زودتر کرونا خودش تموم شه... کاش زودتر خوب بشی درد بدیه 

از کجا مطمئن بشم؟ بجز تست 

تمام علایم رو داری تست واسه چی بدی

همش خسته ای حالت کوفتگی مفصلای من درد آمدن سردرد سرگیجه حالت تهوع استفراغ بدن درد خستگی چشم درد گلودرد افت زبان عفونت لثه‌ها

گاهی بعضی علایم برطرف میشه دوباره شروع میشه

لزوما همه علایم در همه افراد نیست

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

فکرمیکنم کروناباشه من تاحالاتجربه سردردنداشتم ولی الان یه هفته سردردخفیف باتب خفیف دارم همشم میگیره ...

منم دقیقا پاهام کمرم و سردرد خفیف و فک میکنم تب خفیف هم دارم البته تب رو مطمئن نیستم