2777
2789
عنوان

من چم شده ☹؟

2269 بازدید | 81 پست

بچه ها من ۱۹ سالمه، و احساس میکنم ک هیچ کس منو دوست نداره ، ی بار اضافی ب دوش همه هستم و بزور دارن با من ادامه میدن و فقط روشون نمیشه ک بهم بگن برو ،🙁

حس میکنم هیچ ارزشی ندارم ..دنیا هم هیچ ارزشی نداره اصلن ما انسانها واسه چی ب دنیا اومدیم ؟!.. همش تو فاز غم و مرگ و تیغ و خودزنیم...😓

حس میکنم ک اصلا هیچ کس درکم نمیکنه ..و دلایلی ک دارم واسه ی کاری ..برای بقیه خنده داره و مسخرم میکنن

من چرا این شکلیم ؟؟ 😣😣😣

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودت خودت رو دوست نداری این احساس رو داری... تمرین کن... خودتو دوس داشته باش تو آینه خودتو ببین خودت رو تحسین کن... وقتی خودتو دوس داشته باشی میبینی که دیگران هم دوستت دارن و نگاهشون بهت عوض شده

اگه میتونی مساوره برو این حسی هس ک خیلیا دارن ریشا تو بچگی داره این‌کتابم بخون تونستی زندگی خود ر ...

اها باشه عزیزم 😘💚

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

هییییش وله همه چی کن هیشکی با فاز غم به جایی نمیرسه مگه ادم چقد زنده است همین الان پنجره یا درو باز کن یه تنفس عمیق بگیر برو برا خودت یه چیزی بیار بخور یا بنوش یا مثلا در اتاقتو باز کن بعد پتو بپیچ دور خودت خیلی حال میده اصنم مهم نیس که کسی دوست نداره منم کسی دوسم نداره برام اهمیتم نداره بیخیال بابا تو خودت خودتو دوس داشته باش بقیه سگه کی باشن🤣🤣🤣🤣