2777
2789
عنوان

من چم شده ☹؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 81 پست

میدونی من همیشه تو ذهنم بود هدف از افرینش انسان چی بوده که چی اصلا؟ خیلی تحقیق کردم... اولا ادما به جبر وارد این دنیا نشدن توی دنیای قبل از این دنیا( عالم ذر) خدا به مخلوقات نشون داده گفته این نعمت دنیاست میخوایید؟ و همه گفتن بله. یعنی ببین چقدر قشنگ بوده که حاضر شدیم این سختی هارو به جون بخریم... چون اصلش اون دنیاست. این دنیا مثل امتحان میمونه. به قول یه بنده خدایی میگفت تو بخوای وارد بهترین دانشگاه دنیا بشی قبلش امتحان نمیدی؟ حالا خدا بهشتو واسه بنده هاش اماده کرده قبلش یکم سختی داره دیگه... 

از طرفی ما تو این دنیا ول نشدیم. ببین چقدر واسه خدا مهم بودیم که دوتا فرشته گذاشته برامون که هررررلحظه ازمون مراقبت میکنن... نمیدونم جواب سوالتو گرفتی یا نه.

تنها راه نجات پیدا کردن از مشکلات روحی فقط وصل شدن به خداست... من هرموقع حالم خیلی بده باهاش حرف میزنم اروم میشم

افسرده شدی دختر یکم حال و هواتو عوض کن و اگه میبیتی حالتات خیلی شدیده برو دکتر و بعد مشاور 

من دقیقا همین طورم حال دلم شدید داغون روانشناس و مشاور زیاد رفتم ج نداد هرچی تلاش میکنم با نماز دعا خیرونیکی ج نمیده منو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا همین طورم حال دلم شدید داغون روانشناس و مشاور زیاد رفتم ج نداد هرچی تلاش میکنم با نماز دعا ...

به نظرم ریشه یابی کن ببین علتش چیه به نظر خودت؟

هیچ کس مثل خود آدم نمیتونه بفهمه چرا حالش خوب نیست خودت خیلی راحت میتونی بفهمی چته 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
به نظرم ریشه یابی کن ببین علتش چیه به نظر خودت؟ هیچ کس مثل خود آدم نمیتونه بفهمه چرا حالش خوب نیست ...

اره میفهمم ولی ریششم میدونم چیه و نمیتونم بطور منطقی و عقلانی تصمیم بگیرم احساسم جلوی عقلمو میگیره

اره میفهمم ولی ریششم میدونم چیه و نمیتونم بطور منطقی و عقلانی تصمیم بگیرم احساسم جلوی عقلمو میگیره

درک میکنم برای همه ممکنه پیش بیاد ولی چه میشه کرد 

خودت مراقب جسم و روح خودت باید باشی 

امیدوارم حالت دلت خوب بشه 😊

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
میدونی من همیشه تو ذهنم بود هدف از افرینش انسان چی بوده که چی اصلا؟ خیلی تحقیق کردم... اولا ادما به ...

الهییی من قربون خداجون برمممم

تو چرا اینقده مهربونی جونم🌌🖤

منم اگ ی روزی حالم خوب بشه و از این شرایط در بیام حتما ب بقیه کمک میکنم حتمااا

گرچه من پارسال ب خاطر کنکور نذر کرده بورم اگ قبول شم چ کارا ک نمیکنم و خدا ما قابل ندوست ای کاش میتونستم حقم رو از زندگی بگیرم

دو سالی هست ک اب خوش از گلوی من پایین نرفته

از فرش رسیدم ب عرش😭

از باشگاه گرفتنم و هعییی

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️