2777
2789
عنوان

خواب شب نوزاد پنج ماهتون چقدا

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چهل روزه ک طبیعیه تا هشت ماه میگن خوابشون تنظیم نیست  من که الان دخترم نزدیک س سالشه گاه ...

وای خیلی سخته

ی دختر ۵ سالم دارم اینو تازه میخوابونم اون بیدار میشه😭

دخترم اصلا اینجور نبود یکسره بخور وبخواب اصلا عکسی با چشم باز از نوزادیش نداریم

حالا پسرم همه رو صاف تو لنز گوشی عکس داره😁

دختر.خب ادم ازکجابدونه چ مشکلی داره.تشنه گشنه دلدرد گرما

امتحان بکن

مثلا دقت کن خوب بهش شیر بده اگه خوابید از اینه اگه

نه ک یه لباس نخی تنش کن دمای اتاقش رو بیار پایینتر ک اوکی شد از اینه اگه نه که وقتی بیدار میشه یکم بهش آب بده اگه هیچکدوم تاثیر نداشت چک کن رفلاکس یا دارد نداشته باشه خوب آروغشو بگیر برا دل‌درد 

برا رفلاکس حالا سراشیبی تشک بذار

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 
دختر.خب ادم ازکجابدونه چ مشکلی داره.تشنه گشنه دلدرد گرما

دختر ممکنه پاش اذیتش کنه چک کن چون دختر منم بردم دکتر گفت ب جنس پلاستیکی حساسیت داره لباس نخی تنش کن پمپرز نپوشون 

واقعا خوابش تغییر کرد بهتر شد

وای خیلی سخته ی دختر ۵ سالم دارم اینو تازه میخوابونم اون بیدار میشه😭 دخترم اصلا اینجور نبود یکسره ...

عزیزم خدا حفظشون کنه😍

استارتر عزیز مگه شما نمی دونی بچه هر دو ساعت گرسنه میشه و شیر می خواد می تونی از بهداشت یا دکتر کودکان بپرسی اینو ...

من شبا ساعتو هر دو ساعت کوک می کنم تا بیدار بشمو بهش شیر بدم گناه داره بچه اکثر اوقات یک و نیم ساعت نشده خودش بیدار میشه