2777
2789

شیش ماهه عقد کردیم اون 23 سالشه من 17 سالمه

نامزدم به آرایشم و شالم گیر میده... هی میگ زیر گردنت معلوم نباشه.. دیوونم کرده.... بیرون میرم هی هواسش به اینه من شالم عقب نره.. شکاک نیس.. از اونام نیس ک بگه نکنه کسی بهش نگا کنه.. نه... ولی به این دوتا گیر میده... منم رو این دوتا حساسم 

تعداد رای : 35
نظرسنجی
به نظرتون جدا شم؟
4
11%
باهاش حرف بزنم
9
25%
مشاوره برم
7
20%
بعد یه مدت خودش دیگ گیر نمیده
15
42%
💜⚘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

منظورت دوست پسره؟

آخه پسر ۲۳ ساله چه به زن گرفتن

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

از کجا میدونی جدا بشی بعدا با کسی ازدواج میکنی که بهت گیر نمیده؟ .....یه کم بهش احترام بزار و بیرون که میری بیشتر حجابت رو حفظ کن. شوهر من هم دوست نداره بیرون از خونه گردن و موهای من پیدا باشه 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
به نڟرتون جدا شم؟؟؟؟ خاله بازی نیستا زندگی مشترکه😑

اتفاقا از اینا کاملا  خاله بازیه!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
به نڟرتون جدا شم؟؟؟؟ خاله بازی نیستا زندگی مشترکه😑

چون خاله بازی نیست نباید جدا بشی مکه رفاقته .شوهرته .چند مدت دیگه عادی میشه ‌.سنت کمه واسه این برات الان مهمه اما ۲سال دیگه میخندی ب این حرفت .با هیچ چیز دیگش مشکل نداری

خدایا شُکرت❤🧿
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 منظورت دوست پسره؟ آخه پسر ۲۳ ساله چه به زن گرفتن

از هم خوشمون میومد.. اون گفت نمیخوام صب کنم میخوام هرچه زودتر مال خودم بشی

جدیدا گیراش زیاد شده

💜⚘️
اتفاقا از اینا کاملا  خاله بازیه!!!!!

من خیلی دوسش دارم ولی خیلی حساسیت نشون میده 

خودش میدونه دوس ندارم گیر بده ولی گیر الکی میده 

بهم میگ موهاتو بالا نبند چون خیلی خوشگل میشی فقط واس خودم ببند

💜⚘️