۱۰ ماهه ک اقدامیم بعد از ازمایشات فهمیدیم ک شوهرم سالمه و من تنبلی تخمدان دارم چند وقته مدام توی فکرمه هیچ وقت بچه دار نمیشم و شوهرم از نازاییم خسته میشه و میره همش گریه میکنم و توی دلم ناراحتم شوهرم هرکاری میکنه این چند روز بیرون میبره منو کادو خریده قول داده خودش پا ب پام گریه کرده باهام حرف زده ک من خودتو میخام اما من ته دلم راضی نمیشه نمیدونم چیکار کنماین حس لعنتی دست از سرم برداره
عزیزم این فکرارو دور کن اول اینکه زندگی دو نفرس شما به خاطر وجود همدیگه باهم ازدواج کردید نه فقط نفر سوم.دوم اینکه درمان و ادامه بده حتما به نتیجه میرسی الان خیلیا تنبلی دارن. وقتی عاشقته از هیچی نترس استرس از بارداریت جلوگیر میکنه. من و شوهرم دوست بودیم من مشکوک به سران رحم بودم قرار بود رحممو در بیارن. ۲ ماه خونریزی داشتم و بستری شدم شوهرم پا به پام موند و کمکم کرد دلداری داد که بدون رحمم هیچی از من کم نمیشه. با اینکه دوست بودیم کنارم موند اینکه الان همسرته و وفاداره
شاید باورت نشه هیچی ...میرفتم دکتر .دکتر میگف تنبلی تخمدان داری سونو میداد ولی دارو نمیخوردم ینی یه جورایی ناامید شده بودم ولی بعدش حامله شدم
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
باور کن کسایی که تنبلی دارن حامله میشن فقط دیر و زود داره...ان شالله به موقعش حامله میشی
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
دکتر به زن داداشم گفت تخمدونات بشدت ضعیفن جوری که میشه گفت نازا هستی همون شب راحت جلوگیریشو ول میکنه بعد میفهمه حاملم اونم بچه چهارمیش بوده هر چی هم زور زد که سقطش کنه نشدخخخ