2777
2789
عنوان

همش فکر میکنم شوهرم قراره بگذاره بره

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 23 پست

عزیزم این فکرارو دور کن اول اینکه زندگی دو نفرس شما به خاطر وجود همدیگه باهم ازدواج کردید نه فقط نفر سوم.دوم اینکه درمان و ادامه بده حتما به نتیجه میرسی الان خیلیا تنبلی دارن. وقتی عاشقته از هیچی نترس استرس از بارداریت جلوگیر میکنه. من و شوهرم دوست بودیم من مشکوک به سران رحم بودم قرار بود رحممو در بیارن. ۲ ماه خونریزی داشتم و بستری شدم شوهرم پا به پام موند و کمکم کرد دلداری داد که بدون رحمم هیچی از من کم نمیشه. با اینکه دوست بودیم کنارم موند اینکه الان همسرته و وفاداره

روانشناسی کودک
فعلا ک درمان نشدم 

امیدتو از دست نده عزیزم خدابزرگه 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو چیا خوردی ماهی ک باردار شدی؟

شاید باورت نشه هیچی ...میرفتم دکتر .دکتر میگف تنبلی تخمدان داری سونو میداد ولی دارو نمیخوردم ینی یه جورایی ناامید شده بودم ولی بعدش حامله شدم 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
منم‌دوماه دارو خوردم اما این ماه دکتر نرفتم

باور کن کسایی که تنبلی دارن حامله میشن فقط دیر و زود داره...ان شالله به موقعش حامله میشی

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭