2777
2789

۱۰ ماهه ک اقدامیم بعد از ازمایشات فهمیدیم ک شوهرم سالمه و من تنبلی تخمدان دارم چند وقته مدام توی فکرمه هیچ وقت بچه دار نمیشم و شوهرم از نازاییم خسته میشه و میره همش گریه میکنم و توی دلم ناراحتم شوهرم هرکاری میکنه این چند روز بیرون میبره منو کادو خریده قول داده خودش پا ب پام گریه کرده باهام حرف زده ک من خودتو میخام اما من ته دلم راضی نمیشه نمیدونم چیکار کنم‌این حس لعنتی دست از سرم برداره

در انتظار نی نی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک بخاد بره میره عزیزم زیاد خودتو ناراحت گلم تنبلی تخمدان درمان داره 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

منم‌تنبلی تخمدان داشتم ...خداروشکر حامله شدم..تنبلی تحمدان سریع مداوا میشه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

تنبلی تخمدان که قابل درمانه . چه زود ناامید شدی؟ از امشب شروع کن به روغن درمانی ، با یه روغن با طبع گرم مثل روغن سیاهدانه اطراف نافت رو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده بجز روزهای پریود . انشاالله مشکلت حل میشه چون تنبلی تخمدان ناشی از سردی طبع اندامهای تناسلی هست