2777
2789

کسی بوده توسونوانومالی کانون اکوژن توقلب بچش دیده شدع باشه؟ مشکل جدی هست؟خیلی نگرانم 

انقدگریه کردم چشام خشک شده

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قلب رشد میکنه خود به خود از بین میره هیچی نیست نگران نباش بچم شش سالشه سالم و جیگرطلا 

راست میگی خداخیرت بده

عزیزم بارداری خود بخود استرس داره به خودت استرس نده به خدا توکل کن 

من تازه سقط کردم ۶ هفته بود بخدا انقد استرس وارد کردم و کردن اینطوری شد فقط آرامش داشته باش ان شاالله بچه ت سالم میاد بغلت

مامان دوتا دخمل ناز 😍
بچه منم گفت داره ازمایش غربالگری اگه مشکلی نداشته باشه سالمه برا اطمینان اکو قلب هم میرن 

بچت ب دنیااومده؟ برای شما اکو چی گفت

عزیزم بارداری خود بخود استرس داره به خودت استرس نده به خدا توکل کن  من تازه سقط کردم ۶ هفته بو ...

فداتشم سلامت باشی دلیل سقطت چی بود

راست میگی خداخیرت بده

شانزده هفته بودم اکوی قلب جنین، دکتر طبیب تو بیمارستان قلب رجایی برام انجام داد کانون اکوژنیک دیده شد، گفت با رشد جنین از بین میره 

و از بین رفت

الانم دخترم شش سالشه

شانزده هفته بودم اکوی قلب جنین، دکتر طبیب تو بیمارستان قلب رجایی برام انجام داد کانون اکوژنیک دیده ش ...

مرسی عزیزم چقد خوب همیشه سلامت باشع دخترت

فداتشم سلامت باشی دلیل سقطت چی بود

خونریزی کردم تو شب یهو حس کردم زلزله شد از خواب پریدم افتادم لکه بینی و خونریزی قلبشم تشکیل شد ولی ضربانش کم بود چون خونریزی داشتم دکترمم ی کیست جسم زرد داشتم فک کرد خارج رحمیه همزمان گفت شیاف استفاده نکن

مامان دوتا دخمل ناز 😍