2777
2789
عنوان

اشتباه در خرید طلا

657 بازدید | 52 پست

سلام دوستان

چند روز پیش طلا خریدم که در موردش تاپیک زدم، من از ترس اینکه هر روز قیمتها بالا میرفت رفتم خرید کردم ، امروز که خدا رو شکر قیمتها اومد پایین از طرفی خوشحالم که ارزون شده،از طرفی خیلی از خودم عصبانیم که صبر نکردم و رفتم طلا خریدم ، الان کلی ضرر کردم، کاش مملکت ما هم ثبات داشت و اینجوری همش تن و بدنمون نمیلرزید، پولی که با بدبختی و سختی پس انداز می‌کنیم و از سفر و کلی چیزهامون میزنیم باید اینجوری به باد بره😔

گرمی چند 

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا حرص نخور تو این مملکت واسه 1 ساعت بعدت هم نمیتونی برنامه ریزی کنی چه برسه آینده واین تقصیر ما مردم نیست.ولی مطمئن باش طلا باز گرون میشه و هیچ چیز ارزون نمیشه این بالا پایین شدنای جزئی  زودگذره و باز میره بالا

تقصیر خودتونه چرا انقدر نوسان داره و گرونه میرین طلا و ماشین میخرین از ماست که برماست

وقتی هر روز ارزش پول میاد پایین چه کنیم؟ من از زمان هفتصد تومن قصد خرید داشتم که هر روز گرونتر شد تا تو اوج خریدم

اصلا حرص نخور تو این مملکت واسه 1 ساعت بعدت هم نمیتونی برنامه ریزی کنی چه برسه آینده واین تقصیر ما م ...

بنظرتون تا چقدر میاد پایین 

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
اصلا حرص نخور تو این مملکت واسه 1 ساعت بعدت هم نمیتونی برنامه ریزی کنی چه برسه آینده واین تقصیر ما م ...

ممنون از نظرت عزیزم، واقعا آدم نمیدونه چکار کنه تو این مملکت

وقتی هر روز ارزش پول میاد پایین چه کنیم؟ من از زمان هفتصد تومن قصد خرید داشتم که هر روز گرونتر شد تا ...

اشکالی نداره عزیزم طلارو هروقت بخری سود کردی 

بعد این پایین اومدن برای یکی دوروزه باز میره بالا

وقتی هر روز ارزش پول میاد پایین چه کنیم؟ من از زمان هفتصد تومن قصد خرید داشتم که هر روز گرونتر شد تا ...

طلا سرمایه بلند مدته نگران نباش سود میکنی. به نظرم کارخوبی کردی واقعا پول بی ارزش میشه ولی اونجوری حداقل پولت با طلا به قیمت و ارزش روز میمونه