چند روز پیش طلا خریدم که در موردش تاپیک زدم، من از ترس اینکه هر روز قیمتها بالا میرفت رفتم خرید کردم ، امروز که خدا رو شکر قیمتها اومد پایین از طرفی خوشحالم که ارزون شده،از طرفی خیلی از خودم عصبانیم که صبر نکردم و رفتم طلا خریدم ، الان کلی ضرر کردم، کاش مملکت ما هم ثبات داشت و اینجوری همش تن و بدنمون نمیلرزید، پولی که با بدبختی و سختی پس انداز میکنیم و از سفر و کلی چیزهامون میزنیم باید اینجوری به باد بره😔
سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
همسرم اصلا نمیذاره دست دوم بخرم، ولی فکر میکنم زنجیر اجرتش پایین باشه درسته؟
خب اشتباه این مدل خرید حالا ها باید بشینی ب سودش برسی..اسمش دیت دوم طلا کاملا خوبه...اینجور خریدا واس کسی ک پولش مهم نیست دنبال چیز جدید یا عروس چیز شیک میخواد....خیلی چیزا هست تک پوش النگو زنجیر دستبند حتی انگشتر من خیلی سال اینجوری خرید میکنم حق انتخابم تو تنوع زیاد نیست ولی پس اندازمه دیگه نمیخوام پول الکی بدم پا اجرتو.... طلا با نگینم ک اصلااا نمیخرم...در هر صورت مبارک باشه
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...