2777
2789
عنوان

اشتباه در خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 52 پست
ععععهههه😂😂😂😂😂  

🤔

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۲۵۰بود خریدم ،ولی الان که قصد فروش ندارم .پس غصه هم نمی‌خورم .شماهم اصلا فعلا نفروش .طلا و ملک ...

نه عزیزم قصد فروش ندارم فعلا، بیشتر برای پس انداز خریدم

همسرم اصلا نمیذاره دست دوم بخرم، ولی فکر میکنم زنجیر اجرتش پایین باشه درسته؟ 

خب اشتباه این مدل خرید حالا ها باید بشینی ب سودش برسی..اسمش دیت دوم طلا کاملا خوبه...اینجور خریدا  واس کسی ک پولش مهم نیست دنبال چیز جدید یا عروس چیز شیک میخواد....خیلی چیزا هست تک پوش النگو زنجیر دستبند حتی انگشتر من خیلی سال اینجوری خرید میکنم حق انتخابم تو تنوع زیاد نیست ولی پس اندازمه دیگه  نمیخوام پول الکی بدم پا اجرتو.... طلا با نگینم ک اصلااا نمیخرم...در هر صورت مبارک باشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
غصه نخور عزیزم این خراب شده هیچیش ثبات نداره و معلوم نیست.من که طلامو تو ۴۰۰ فروختم😔😔 به این فکر ...

منم قبلا  صد تومن بود فکر میکنم دویست و پنجاه گرم طلا فروختم، اشکال نداره فدای سرمون

خب اشتباه این مدل خرید حالا ها باید بشینی ب سودش برسی..اسمش دیت دوم طلا کاملا خوبه...اینجور خریدا &n ...

چقدرخوب... شما تهرانی؟ از کجا خرید میکنی؟ چون طلای دست دوم رو خیلی مهمه که از جای معتبر و مطمئن خرید کنی

خب اشتباه این مدل خرید حالا ها باید بشینی ب سودش برسی..اسمش دیت دوم طلا کاملا خوبه...اینجور خریدا &n ...

ممنون از راهنماییت عزیزم، شاید منم به همسرم نگم و دست دوم بخرم

منم قبلا  صد تومن بود فکر میکنم دویست و پنجاه گرم طلا فروختم، اشکال نداره فدای سرمون

آره عزیزم به این فکرکن که الان طلا داری و حالشو ببر

مبارکت باشه و دلت ایشالا همیشه خوش باشه❤

مامان دو تا عشق ❤👩‍👧‍👦 ❤