2777
2789

پشت همسرم نیستن ،هیچوقت نبودن.انگار اصلا پسرشون نیست.یک ذره به فکر این بنده خدا نبودن.چون همسرمه عشقمه نمیگم ، واقعا بهش ظلم کردن. پیش خودم میگم چجوری میخوان از دنیا برن 

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم باید دخالتها و نظر دادن بی موردشدن باشه و اینکه خودشونو صاحب اختیار خونه و زندگی عروس میدونن.و فکر میکنن هرچی بگن اشکال نداره ولی عکس العمل ببینن ناراحت میشن.ب نظرم ریشه اصلیش اینه نمیتونن ب حقوق دیگران احترام بزارن.البته همشون نه ها.من اون بیخودا و بی فرهنگاشونو گفتم.وگرنه اونی ک شخصیت داره با شعوره میدونه باید ب حق و حقوق دیگران احترام بزاره.

بی محبتیشون  دوشب بیمارستان بودم مادرشوهرم یه زنگ بهم نزد فقط ب شوهرم تعارف میکنه اگ کاری داره ...

من 13سال تو شهرشون بودم 

غریب بودم

ینی از بی توجهی و بی محبتشون بگم دلت میسوزه برام

اما شوهرم خیلی هواشونو داشت 

ابن باعث نفرتم از‌ شون شده

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

دلخوری و ناراحتی نداریم از هم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
دختر پرست هستن همه کار واسه دختراشون میکنن اما شوهرم و من و بچه ها واسشون مث غریبه ها هستیم هیچ توجه ...

مادرشوهر من پسر پرسته اما کاری کرده دخترش ریاست کنه پسرو فقط واسه اینکه مردم بگن پسرش زیاده افتخار کنه و پز بده از اون افکارای پوسیدست 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

براشون من مهم نبودم. مادرشوهرم از اول هی زنگ میزد؛ شوهرم رو می کشوند تنهایی خونه شون. اینم می رفت و برمی گشت باهام دعوا می کرد!!

سر عقد به همه فامیل هاشون گفتن پول بیارید و طلا نیارید!!!! بعد پولها رو جمع کردند و با خودشون بردند!!

ما اون موقع پول شام عروسی رو هم نداده بودیم. از این و اون قرض گرفتیم تا پول شام رو دادیم!

اونا چون شهرستانی هستن وقتی کارت عروسی رو دیدن که اول اسم من بود قیامت کرده بودن و به هیچ کدوم از فامیل هاشون کارت نداده بودند! 

من می بینم همه اش دنبال حفظ زندگی دخترهاشون هستند و همه اش دنبال اذیت و آزار من.

لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران.
شوهر منم هرروز ب مادرش سر میزنه بی نهایت احترامشو داره بی نهایت  منم امروز از بیمارستان اومدم ...

من شوهرم خیلی خوبه 

اما همین کاراش منو سرد کرده نسبت بخودش 

بعد میام کارای مامان خودم و با مادرشوهرم مقایسه میکنم کلافه میشم 

شوهرمم ک اصلن نمی‌فهمه 

همیشه توهم داره ک ننه باباش بمیرن عذاب وجدان بگیره

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1