2777
2789
زرد عقدی زرد عقدی زشته بخدااا  شاید اون دختر ک عقد کرده دلش ب اون تغییر ظاهریش خوشه تا یمدت، ح ...

از اعتماد به نفس بالا نیست

اکثر این تیپ طرز فکر اجازه ی این کارا رو ندارن

در مواقعی همسراشون هم شدیدا خسیسن و با این حرف که من تو رو همینجوری میخام و قشنگی خر میکنن

وگرنه زنا همونجور که عاشق تنوع و خرید هستن

عاشق زیبایی و رنگ مو هم هستن

من اکثریت رو که دیدم بعد مدتی این دو تا موردو لو دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اعتماد به نفس بالا نیست اکثر این تیپ طرز فکر اجازه ی این کارا رو ندارن در مواقعی همسراشون هم شد ...

والا من ۱۶ ساله ازدواج کردم فقط دو بار موهامو مش کردم اونم رو زمینه موهای خودم چون موهام خوشرنگه دلم نمی یاد رنگ کنم ولی دلیلش نه اجازه نداشتنه نه محدودیتمه نه شوهر خسیس 😐😐😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
از اعتماد به نفس بالا نیست اکثر این تیپ طرز فکر اجازه ی این کارا رو ندارن در مواقعی همسراشون هم شد ...

عزیزم رنگ مگه چقدره ؟

منم رنگ نکردم شوهرم میگه هر کار میخوای بکن هرچی میخوای بخر فقط رنگ و کوتاه نکن    

دقیقاااا.

اخه ادعای اعتماد ب نفس میکنن 

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
عزیزم رنگ مگه چقدره ؟ منم رنگ نکردم شوهرم میگه هر کار میخوای بکن هرچی میخوای بخر فقط رنگ و کوتاه نک ...

بابا نوشته اکثرا 

ننوشته همه ی کسایی ک رنگ نمیکنن دلیلشون اینه 

اه

اسی موهات رودیدم یاد ۵ سال. پیش خودم افتادم عروسی خواهر شوهر م اینجور دکلره کرده بودم. روشم رنگ روشن ...

هرشب رابطه منظورش بود؟ 🤦🏻‍♀️🤔ببخشید کنجکاو شدم اگ دوسنداشتی جواب نده

وا به رنگ موی هم دیگه ام کار دارین ؟! دیگه دخترای مجردم میرن زرد میکنن اینکه شوهر داره شاید شوهرش بلوند دوس داره هیچی تو این دنیا از فضولی کردن و سرک کشیدن چیپ تر و بیکلاس تر نیست خانمای ادعای فرهنگ و کلاس .‌‌..

خو این افتخاره؟؟؟؟؟ این که عاشق تجربه ی چیزهای جدید هستم و میخوام لذت ببرم و همسرم هم خیلی خیلی خوش ...

عزیزم حرفت درسته تا حدودی باهات موافقم ولی نه برای سن تو 

تو الان زیبایی های طبیعی داری

میتونیتی رو زنینه موی خودت یه لایت شیک دربیاری

این رنگ به سن تو نمیخوره 

اوه بس کنید دیگه کل تاپیکو دارید افتخار میکنید که با اینکه موی سفیدم دارید رنگ نمیکنید .اینطوری بهتون نمیگن نچرال بلکه شلخته میگن زن باید آراسته باشه تو اوج جوونی با کلی موی سفید هی برید تو صورت شوهر بدبخت دلش بپوکه بعد ککم کمش بره تو گوشیش عکس موقشنگاو بلوندارو ببینه کیف کنه بگه این زنه من دارم 😕 یا پیرزن.

خیلیم رنگ اسی خوب بود وقتی حرفش میشه همتون نچرالید و بی آرایش عکساتونو که میزارید یه عده عملی تخت آرایش حرف تا عمل یه دنیا فاصلست 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

عزیزم هیچ اشکالی نداره که رنگ کردی

هر کس سلیقه ای داره و اختیار داره برای خودش تصمیم بگیره

من از رنگ سر در نمیارم فقط فکر کنم رنگ شما نیاز به ترمیم داشته باشه.

پیش یه آرایشگر حرفه ای برو

بلوند رنگ زیباییه که هر آرایشگری نمیتونه خوب دربیاره

مبارکت باشه

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍