2777
2789
عنوان

درد دست چپ

323 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم یه مدتی دست چپم به همراه بازو ومچ دستم تیر میکیشه بعد یه حالت کسی که انکار جمام شده اونجور دردی میزنه کتفم بعد گاهی ماهیچه سینه چپم هر درد میگیره قبلا هم دکتر رفتم گفت عصب مچ دستت کپ‌شده و گاهی هم گردنم تیر یمکشه به نظرتون چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم از اعصاب منم همینجوریم ولی نه شدید دست چپم خیلی تیر میکشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

تا خوندم میخواستم بگم عصبیه دردش.  عزیزم به خودت آرامش بده  از خبرای بد دور شو

یعنی برلی قلب نیست عشقم؟ خیلی میترسم دکتر قبلا رفتم گفت مچ دستت کانالش کپ ممکنه برا اونم باشه؟

یعنی برلی قلب نیست عشقم؟ خیلی میترسم دکتر قبلا رفتم گفت مچ دستت کانالش کپ ممکنه برا اونم باشه؟

عزیزم اگه مدت طولانی اینجوری میشی تست بده 

چون معمولا دست چپ و پشت سینه ی چپ اگه همزمان  درد بگیره از قلبه 

تو بهشتی از جهنم بسآز ..