2777
2789

خانوادم اصلا نمیذاشتن بیاد 

ولی اگر خودم دوستش داشتم و میدیم عرضه داره و با جنم و خانواده داره خانوادمم راضی میکردم

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

من به عنوان یه فرد متعهل پول رو خیلی لازم میدونم مخصوصا اگه تو خونه پدری رفاه داشته باشی مگه خیلی طرف و دوست داشته باشی و باهم تفاهم داشته باشی که بتونی تحمل بیاری

برای شادی روح پدرم صلوات😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من ۲۳ سالش بود عقد کردیم اونموقع حقوقش ۱۵۰۰ بود خونه ماشینم نداشت چون عاشق هم بودیم ازدواج کردیم الان شکر خدا حقوقش بالاست خونه ماشینم داریم یه باغ پسته هم گرفتیم...ببین اگه خوبه قبول کن پیشرفت میکنین تو زندگی دیگه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

4و٥کم

بابات چقدر حقوق میگیره که توقعت ارپسرا بیشتره

ناراحت نشو اینو گفتم

بعدش خواهرم ادم زن پول مال کسی نمیشه اگه دلت باکسی نباش ردش کن

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

اگه پسر خوبیه ردش نکن 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

به خودت و توقعات از زندگی نگاه کن 

وضع مالیش از دید من بدم نیست ولی به هر حال با توجه به شرایط فعلی جای ولخرجی هم نمی ذاره 

ببین می تونی صبور باشی تو سختی ها و درکش کنی ؟ توان گاهی بی پولی داری ؟ با توجه به شرایط کشورمون هیچی مشخص نیست 

بعد تصمیم بگیر به حال اخلاق بخش مهمی از زندگیت تشکیل میده خیلی مهمتر از پول