2777
2789
عنوان

اگه بهتون ده میلیارد بدن و بگن توی یه روز خرجش کن وگرنه .........

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اینم لگم که فهمیدم تاپیکتو از رویه فیلم خیللللی قدیمی کپی کدی.فیلمه رو یادمه پولشون ۱۰۰ ملیون بود باید تاشب خرجش میکردن وگرنه ازشون پس میگرفت.بعد این احمقا افتاده بودن دنبال خریده توری برادسشوییی و این چیزا.چقد من تو بجگی حرص خوردم ازشون

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم

خودم یه گوشی خوشگللللل با یه کمری نو میخریدم و کلی طلا 5 نصفشم میدادم به پدرومادرم و بقیشو  صرف  نیازمندا.........

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  

ی مقداریشو کمک میدادم ب اطزافیان نیازمند

خونه ی متوسط رو ب بالا

ی ماشین 

طلا

وکلی لباس و وسیله🤣

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

من اول خونه و ماشین خوب و یه مغازه باکلی وسیله برای سیسمونی.همه خواسته های اطرافیانمو برطرف میکردم بقیشو خرج بچه های کاروکارتن خوابا میکردم چندتا آموزشگاه آموزش کار میزدم بااستاد پول حقوقم پیش میدادم تا ب این بچه ها کار یاد بدن.

خوش اومدی نازمامان.😊

۱۰میلیارد ک زیاد نیس 😑کاش ۱۰۰میلیارد میداد ....

من اول ۱میلیاردشو میدادم به پدرومادرم و ۱میلیارد خواهرم ۱میلیارد برادرم و بااون ۷میلیاردم ی باغ خوشگل میخریدم