2777
2789
عنوان

اگه بهتون ده میلیارد بدن و بگن توی یه روز خرجش کن وگرنه .........

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 59 پست

من یه ساعتهم نمیشه خرجش میکنم بعد اون دیگه نمیتونه ازم پولی پس بگیره☹️😅

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همشو میدم به پیرمرد پیرزنای دست فروش 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

سکه میخریدم زودددددددددد 

همشوووو

بعدش اونا رو میفروختم کارای دیگ انجام میدارم🤣😐🤚

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  

یه واحد میخریدم میدادم اجاره یه آدم فقیر 

طلا یکم پس انداز آینده 

یه لکسوز هم میخریدم چون ماشینم و فروختم چندماهه 😭😅😅😅😅

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

سه میلیاردشو خونه و ماشین میخریدم یک روزه

هفت میلیاردشو سکه می خریدم به موقع میفروختم و برای مستأجرا ی نیازمند نفری یه خونه می خریدم

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

باهاش یه خونه متوسط میخرم

یه ماشین عاالی هم برای اقای ایکس میخرم عشق ماشینه

بقیشم پس انداز میکنم واسه خودمو آقای ایکس

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

میریختم حساب فامیلا فرداش پس میگرفتیم

یا اینکه سریع چندتا ماشین توپ

یه خونه ی حسابی

و یه گوشی خوشگل میخریدم

با کلی لوازم آرایش و لباس

زندگی عشق است عشق افسانه نیست  آنکه عشق را آفرید دیوانه نیست  عشق آن نیست که هر لحظه کنارش باشی  عشق آن است که هر لحظه به یادش باشی         

ب نیازمندا کمک میکردم اول

بد ماشینو آیفون ۱۱پرو مکس از اون خفنا

بد کلی لباسو عطرو ادکلن

بد هی ب همه پول میدادم کمکشون میکردم

💃😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

٥ميلياردش و خونه ميخريدم

٢ميلياردش و ماشين

بقيش طلا

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

یه خونه و ماشین می خرم یه سری لوازم برای کارم که فکر کنم عالی ترین ها بخرم حدودا میشه نصف اون پول 

بقیش هم میدم برای ساخت مدرسه و  درمانگاه تو مناطق محروم 

کلا آرزو های زندگیم یه زمانی اینا بودن که الان غیر ممکن شده 

سریع میرفتم بالا شهر اصفهان.یه خونه میخریدم.اگه چیزی نیموند یه ماشین.میزدم به نام خودم.حالا بدوه دنبال پولش.....بعدم سرفرصت میفروختمش و با پسرم از پیش شوهرم میرفتم.اوخییی

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم