سلام دوست گلي ها كتاب جفت روحي يه كتاب براي جذب جفت روحي و تمرين هاي معنويه
ميخواستم ببينم كسي اين كتاب رو داره؟
گوگل رو سرچ كردم ٤٩ تومن هزينه دانلودش بود كه به نظر من خيلي زياد بود
اگه كسي با هزينه ي كمتر برام بفرسته ازش مچكر ميشم
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
در مورد چیه کسی خونده درموردش نظر بده...ببینم کتاب خوبیه یا نه
ببين من خيلي تعريفشو شنيدم چون مثل بقيه كتاب ها نيست كه رو جذب و تلقين و اينا باشه
ولي نخوندم
اگه گير اوردي ميشه براي منم بفرستي؟
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!