2777
2789
عنوان

كتاب جفت روحي

717 بازدید | 8 پست

سلام دوست گلي ها كتاب جفت روحي يه كتاب براي جذب جفت روحي و تمرين هاي معنويه

ميخواستم ببينم كسي اين كتاب رو داره؟

گوگل رو سرچ كردم ٤٩ تومن هزينه دانلودش بود كه به نظر من خيلي زياد بود

اگه كسي با هزينه ي كمتر برام بفرسته ازش مچكر ميشم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
در مورد چیه کسی خونده درموردش نظر بده...ببینم کتاب خوبیه یا نه

ببين من خيلي تعريفشو شنيدم چون مثل بقيه كتاب ها نيست كه رو جذب و تلقين و اينا باشه 

ولي نخوندم

اگه گير اوردي ميشه براي منم بفرستي؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙈🙈🙈گیرربیارم خودم میخونم خواهر 🙈

خب براي منم بفرست منم بتونم بخونم😐

نویسندش کیه؟ فکر کنم دارمش اگه پیداش کردم بهت میگم

ترجمه مهدي ميلاني