2777
2789
عنوان

یک تومن از میوه فروشی خرید کردم شوهرم قشقرق به پا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5160 بازدید | 162 پست
این چه روزه ایه،اینقدر بد جواب کاربرارو میدیو اینجو ی پشت سر شوهرت حرف میزنی و باعث شده بقیه هم بهش ...

چطور با کاربرا حرف زدم؟

کسی هم شوهر منو نمیشناسه توهینی هم بهش نکردم اونی که باید روزه منو قبول کنه خدایت شما مواظب زبان خودت باش که انقدر راحت دل نشکنی

یکی بهم گفت شکم باره یکی هم گفت تاپیک رو گزارش بزنید جوابشون رو دادم

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوفیلا جونننن دو هفته پیش بود بچه کوچیک دارم مهمون داشتیم همشو خوردن خودمم پرهیز غذایبم سبزیجات رو د ...

من کاملا به شما حق میدم . میوه گرونه قبول ولی توی بعضی خانواده ها جزو سبد اصلی خوراکی هاست . اگر میدونی داره پس وظیفه اش هست بخره 

حقوقش چقدره ؟ اینقدری خرج میوه نکنی تا نصفه ی ماه حقوقش تموم شه

به خدا میخوام ببرم پس بدم گریم گرفته دیگه چرا اینجوری باهام رفتار میکنید

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
خوب خودت باید بسنجی خرجتون به دخلتون بخوره

خرجمون به دخلمون میخوره شوهرم نمیخواد خرج کنه

من چند روز پیش رفتم میوه فروشی چون رفیقم مهمونم بود.. سه کیلو میوه گرفتم همش 200تومن شد.. انار..خرمالو.. نارنگی.. مثلا نارنگی دو رقم داشت یکیشو 50 حساب میکرد یه مدلشو 120.. خب من از 50 تومنی گرفتم... خرمالو یه مدلشو 85 زده بود یه مدلشو 48 ک من باز از 48 تومنی گرفتم.. انارم همینطور از قیمت پایینش گرفتم..  اتفاقا له و خرابم نبودن و خیلیم سالم و سرحال بودن.. از وانتی گرفتم.. برعکسه من خواهرم چند ردز قبل از من رفته بود میوه بخره از همه نوع قیمت بالاها خریده بود 2300 پول میوه هاش شده بود.. از همه نوع میوه هم یکجا میخره همشو هم نمیتونن بخورن میمونه خرابم میشه.. خب کم کم بخرید و از قیمت مناسبا تا وسعتونم برسه...

این دفعه رو زبون بریز پولشو از شوهرت بگیر اگه روت نمیشه پس بدی ازین به بعد بیشتر حواست به خرج کردنت ...

نه به جون مامانم میبرم پس میدم تف توی همچین میوه ای با این همه انرژی منفی

رفتار و واکنش شوهرم خیلی بهتر از کاربرا بود

چقدر متهمم کردید طوری که احساس قاتل بودن دارم

به جان مادرم اولین بارم بود اینقدر شد چون خیر سرم پرهیز غذاییم بیشتر از همیشه خریدم که بتونم رژیمممو حفظ کنم با سبزیجات 

الانم همون بیرون تو حیاطن نیاوردم خونه اومد میبرم پس میدم بهش ولی شما ها که نخواستید پولتون رو بدید انقدر راحت دل نشکنید بقران دارم گریه میکنم