2777
2789
عنوان

دوران نامزدی هستم. لطف میکنید بیاین یه مشکلی دارمم🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 78 پست
جواب نمیده  ممکنه بدتر بیفته سر لج

وااا چرا باید با زنش بیفته رو لج

دو راه دارهیا اوکی میفرستم

یا نه خسیسع و نمیفرسته

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوساله عقدم هنوز برا پول بهش نمیگم، ولی عکس ی لباس قشنگو ک میدیدم براش میفرستادم میگفت سفارش بده پولشو من میدم 

یا برا ارایشگاه میگفت، نمیخاد تو پولاتو خرج ارایشگاه کنی از من بگیر

دید رو موهای صورتو بدنم حساسم خودش گفت برو لیزر برامم دفه اول وقت گرفت

کادو ام همیشه چیز خوب میگیره...

البته من اولا گفتم برام عروسک نگیر خرج الکیه😅من چیزای کار امد دوس دارم

نه واقعا خودم دوست ندارم اینجوری بگه. من شک ندارم بگم بیشتر هم می ریزه ولی نمیخوام خودم بگم اصلااا

اشتباه میکنی 

بعدا که رفتی سر خونه و زندگیتم میخوای همینجوری باشی؟ 

شما دیگه شرعا و قانونا همسر ایشون حساب میشی.. 

تو بهشتی از جهنم بسآز ..
اتفاقا یزدی ها برا زن خرج میکنن

برا من خرج میکنه اما وقتی باهاش مثلا بیرون هستم یه چیز کوچیک میخره در همین حد. اینکه پول به من بده اصلا و ابدا

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
نه واقعا خودم دوست ندارم اینجوری بگه. من شک ندارم بگم بیشتر هم می ریزه ولی نمیخوام خودم بگم اصلااا

میخای من بگم بش😐

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘

من کلا شخصیتم اجازه نمیده جلو بقیه دستمو دراز کنم حالا اگه تو بدت نمیاد بهش بگو

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
مستقیم بهش بگو این چیزا ک رو دربایسی نداره مردم از دوس پسرشون خرجی میگیرن

چجوری بگم اخه

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
یعنی کاری نکنم؟ 

لهش بگو اما مثلا برا چیزی پول خواستی بگو میخوام فلان چیزو بگیرم اینهمه پول میخواد

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

دوران نامزدی وظیفع ای نداره ک برات خرج کنه

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
عقده 

کلا قبل ازدواج منظورمه

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
چجوری بگم اخه

چقدر خجالتی هستی.

دوست بودین یا سنتی؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤