2777
2789
عنوان

دوران نامزدی هستم. لطف میکنید بیاین یه مشکلی دارمم🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 78 پست
عزیزم ب نظرت یخورده زودنیس بزا ی مدت بگذرع بهترمیشه 

ملت دوس پسراشون براشون خرج میکنن

این بیچاره سه ماهه عقده

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم تو عقد همش سر این چیزا ناراحت بودم هیچی هم نتونستم بگم. اشتباه کردم. تو بگو

من الانشم چون شاغلم باز روم نمیشه.‌ معمولا آرایشگاه و تین جور چیزا رو خودم میدم اونم اصلا یا متوجه نیس یا به روی مبارک نمیاره😑

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
بله.کاملا متفاوت.  ایشون مال یزد هستن. رسم اونجا رو میدونید؟

اتفاقا یزدی ها برا زن خرج میکنن

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
بله. پدرم که میده ولی دوس داشتم حداقل پول آرایشگاه رو اون بده

آهان فکر کردم نامزدید هنوز 

اگه عقد کردید که  بهش بگید مثلا : علیی میخوام برم موهامو رنگ کنم.. فولان قدر پول می‌ریزی به کارتم؟ برم خوشگل کنم واست 😍 

تو بهشتی از جهنم بسآز ..

خیلی راحت 

بگو میخوام برم خرید شماره کارت میفرستم واریز کن  عشقم عزیزم قاطیش کن 

من تو دوران نامزدی هم از بابام و مامانم و هم از شوهرم پول میگرفتم 

فقط یادت باشه هر رفتاری که تو دوران نامزدی باهاش داشته باشی روش تاثیر داره مثلا اگه از الان نگیری  عادت میکنه پول دادن به تو واسش سخت میشه 

عزیزم ب نظرت یخورده زودنیس بزا ی مدت بگذرع بهترمیشه 

یعنی کاری نکنم؟ 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

نامزدی یعنی عقد یا قبل عقد؟

اگه عقدکردی ک الان همسرت باید خرجتو بده

اگه قبل عقدی ک این مرحله شناخته... نامزدت تعهدی نداره ک مخارجت رو بده

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
بحث بنداز  بگو نامزد فلانی براش فلان چیز رو خریده یا بگو مثلا می‌خوام فلان چیز رو بخرم ببینم ...

جواب نمیده 

ممکنه بدتر بیفته سر لج 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

خیلی راحت  بگو میخوام برم خرید شماره کارت میفرستم واریز کن  عشقم عزیزم قاطیش کن  من ...

نه واقعا خودم دوست ندارم اینجوری بگه.

من شک ندارم بگم بیشتر هم می ریزه ولی نمیخوام خودم بگم اصلااا

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

مستقیم بهش بگو این چیزا ک رو دربایسی نداره مردم از دوس پسرشون خرجی میگیرن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
نامزدی یعنی عقد یا قبل عقد؟ اگه عقدکردی ک الان همسرت باید خرجتو بده اگه قبل عقدی ک این مرحله شناخت ...

گفت سه ماهه عقده