2777
2789
عنوان

عوض کردن فامیل یه لحظه بیاین

137 بازدید | 16 پست

سلام دوستان فامیل شوهر من دو کلمه است دلم میخاد یدونه باشه میخام برم یه بخششو حذف کنم به نظرتون میشه ؟ یا نمیذارن ؟؟؟؟؟ کسی بوده عوض کرده باشه ؟؟؟؟؟راهنمایی میخوام

لطفا برای تو دلیم صلوات بفرست خدا حفظش کنه برام.خدایا ممنونم بخاطر همه چی.  
اشنای ما چند کلمه بود، تونست بخش اخر رو فقط برداره

من یه عدده اولش میترسم بچمو مسخره کنن بعدها  یا به اون عدد صداش کنن اون عدد رو میخوام حذف کنم به نظرتون هزینش چقدره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به ماهم عاقدگفت ایناچیه بقیه فامیلیتونوبردارید ماهم اهمیت ندادیم 😅

ای وای من بودم افسرده شده بودم

نه بابا مهم نیست .اول فامیل شوهرم سر داره.آخر فامیل من اشلقی

اخه بچه ها بعدها مسخره میشن خیلی به فکرشم از شما خوبه خب

اونی که مسخره کنه همه چی میکنه الان پسرعموی من کوچیکه قسمت اول فامیل ما عادیه هیچوقتم کسی مسخره نکرد ولی این بچه رو اذیت میکنن میگن آب قران.کلافامیلی روترجمشومیگن اونم با یه معنی اشتباه چون فامیلیمون باع هستش.معلوم نیست ازکجااین چیزارومیسازن

ولی شمانگرانی از ثبت احوال شرایطشوبپرس.به شوهرتم اروم بگونگرانی تواینده بچه ها اذیت کنن از درس مدرسه زده شه یانتونه تو جامعه راحت باشه بگو بچه های الان همه چیو به مسخره میگیرن راضی میشه

ولی شمانگرانی از ثبت احوال شرایطشوبپرس.به شوهرتم اروم بگونگرانی تواینده بچه ها اذیت کنن از درس مدرسه ...

گفتم بهش فعلا ساکت بود واقعا بچه ها اسم فامیل همه چی براشون مهمه

من یکی از همسایه هامون ته فامیلش یه حرف زشت میشد و مرده خودش سالها با این فامیل زندگی کرده بود و براش مهم نبود تا اینکه بچه هاش که پسر بودن مدرسه ای شدن اونجا مسخرشون میکردن اونا هم گریه میکردن و هر روز از مدرسه میومدن خونه اخرش بنده خدا رفت فامیل بچه ها را عوض کرد

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

من یکی از همسایه هامون ته فامیلش یه حرف زشت میشد و مرده خودش سالها با این فامیل زندگی کرده بود و برا ...

واقعا زده میشن غرورشون له میشه .باید همون اول به فکر میبودن .

واقعا زده میشن غرورشون له میشه .باید همون اول به فکر میبودن .

اره این همسایه ما پسراش دبستانی بودن و یکیشون که گفته بود من اصلا مدرسه نمیرم بچه ها مسخره ام میکنن ولی بزرگه هم اذیت میکردن و مسخره بازی در میوردن سر فامیلشون.آخر فامیلیشون چ. و. ل. ی بود 😅 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...