نکاتی درباره طبخ گوشت شترمرغ
برای طعم دار کردن گوشت شترمرغ، آن را در مخلوطی از آب لیموترش، روغن زیتون، سیر له شده، فلفل قرمز خردشده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه و یا سس سویا به مدت کم قرار دهید زیرا این گوشت طعمها را سریع به خود جذب می کند سپس گوشت را سیخ بزنید و در مدت کمی کباب کنید.
برای پخت گوشت از مایکروویو یا مایکروفر استفاده نکنید زیرا سبب خشک شدن گوشت می شود. گوشت شترمرغ طعم متفاوتی از گوشت مرغ دارد و اگر به درستی طبخ شود ، طعم آن به خوشمزگی استیک خواهد بود.
گوشت شترمرغ بافت ضعیف و لطیفی دارد پس برای جلوگیری از خشک شدن آن نباید زیاد پخته شود. پخت یک برش گوشت شترمرغ به زمان کمتری نسبت به همان میزان گوشت گاو نیاز دارد.
برای خرید گوشت شترمرغ استاربال تازه و خوشمزه میتوانید به فروشگاه آنلاین محصولات پروتئینی استاربال مراجعه و محصول مورد نیاز خود را به راحتی سفارش و در کمترین زمان درب منزل تحویل بگیرید.