2777
2789
عنوان

پول گرفتن در دوران عقد

1705 بازدید | 23 پست

بچه ها شما همه از شوهرتون تو دوران عقد پول تو جیبی میگرفتید؟

شوهر من دانشجوئه سر کارم میره حدود ۴/۵ میگیره که ۱/۵ میده قسط.

بیرون اینا که میریم رستوران میریم هر از گاهی هم برام خرید میکنه ولی اینکه پولی بعنوان ماهیانه بریزه نه.

من بحثم مالی نیستا چون پدرم همه جوره حمایت میکنه تازه همش بهم میگه بهش فشار نیار بذار درسش رو بخونه!

من میگم بد عادت نشه😔از طرفی هم اوضاع اقتصادی خیلی داغونه.

شما هم تعریف کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول تو جیبی مال بچه هاست درشان یه خانم نیست پول تو جیبی گرفتن..خوده شوهر باید ماهانه مبپول تو کارت بریزه البته بزار عروسی کنین

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
پول تو جیبی مال بچه هاست درشان یه خانم نیست پول تو جیبی گرفتن..خوده شوهر باید ماهانه مبپول تو کارت ب ...

خب اون هم میشه پول تو چیبی. فرقش با پول تو جیبی چیه؟ مهم اینه که پول یه نفر دیگست میره تو جیبت😂😐

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

حس خوبی ندارم ک دوران عقد ازش پول گرفت ....حس میکنم شخصیتم خورد میشه 

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

اصولا باید بهت بده

من خودم مجردم ولی هم مادرم تعریف میکنه هم دوستم ک جدیدا عقد کرده میگه تو دوران عقد نامزدش پول میده بهش

حالا اگه خودش نمیده تو بخای بد میشه اما بعد عروسی بگو بهت یه کارت بده هی شارژش کنه به قول خودت نگیری بد عادت میشه

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

من هیچ وقت ازش نخواستم ولی هم خودش هم خونوادش بهم میدادن ب عنوان هدیه ..البته ما دیر ب دیر همو میدیم دور بودیم

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

مال ماکه مدرسه هم میرفتیم نداد.یعنی نمیدونست بایدبده خودمم روم نمیشدبگم.یه بارگفتم کیفش گذاشت اونجا گفت هرچقدرمیخوای بردار.منم گفتم خودت بده بازم نشد.الان یدونه هزارتومنم کارکنه میده بمن  😎😍

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
خب اون هم میشه پول تو چیبی. فرقش با پول تو جیبی چیه؟ مهم اینه که پول یه نفر دیگست میره تو جیبت😂😐

نه اینکه زن به شوهر بگه پول تو جیبی بهم بده کار خیلی سطح پایینیه زن اصلا نباید به حرف بیاد خوده شوهر باید هرماه بریزه منظورم اینه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
من ازدواج نکردم ولی فکر اینکه بخوام از همسرم پول تو جیبی بگیرم دیوونم میکنه و همه اعتماد بنفسمو ازم ...

وظیفشه دیگ

منتی نیس ک

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
۴ونیم‌پول کمی نیس باید ب شما هم بده نیاز نیس مستقیم بگی ک غیر مستقیم بفهمون بهش ک باید بده بهت

۳ تومنش میمونه 

بخشیش رو که واسه خودم خرج میکنه

مابقیش هم چون خوابگاهیه خرج خورد و خوراک و رفت و آمد و جزوه ها و... میشه

والا نمییدونم باز چیزی میمونه یا نه😅

من تو دوران عقد پول نمیگرفتم از شوهرم بابامم دوست نداشت بگیرم.حتی لباس و خریدم نمیزاشتم برام انجام بده ولی یکی دوبار پیش اومد که از تو کیفش پول دراورد گزاشت تو کیفم دیگه اونو رد نکردم گفتم ممکنه ناراحت بشه به نظرم مرد خودش باید تعارف کنه دختر نباید بخواد خوب نیست نداد هم نگران نباش بدعادت نمیشه انشالله بعد عروسی برات خرج میکنه.