2777
2789
عنوان

زن و شوهر

1022 بازدید | 83 پست

چرا زن و شوهرا غالبا یکسال اول ازدواج رو دیوانه وار با هم رفیقن و بعد از اون کم کم از رفاقتشون کم میشه؟

البته ک انشاا... همه جز اونایی باشن ک روز ب روز با هم صمیمی تر میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگه عوض کنن طرفشون و اون 1سال اول هی تکرار میشه:) just_# for_kiding

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

به نظرم سال اول ازدواج یه حس خیلی فوق العاده ای داره مثل اینکه ادم تازه متولد شده همه چی براش جدید و‌تازه است.ولی بعدا نه اینکه عشق کم بشه نوع عشق عوض میشه.زندگی واقعی تر میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5239661/میخوام-خاطرات-هیجده-سال-عاشقیموباهات-بنویسم?postId=160185066

ماله ما برعکس بود اول زیاد خوب نبودیم مثلا پیش خواهرات برام گارد میگرفت حرف نامربوط میزد اما بعد از تولد دخترم خیلی خوب شد

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

به نظر من اگر عشق تو اون رابطه باشه بعد 100 سال هم با هم جور هستن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چون مردا کرم دارن و تنوع طلبن تکراری میشه زنه  زنه ام دیگه حوصلشو نداره.

ببخشید سوالم رو بی ادبانه طرح کردم؟

اونوقت به قول شما فقط مردا کرم دارن؟زنها هیچ کرمی این وسط ندارن؟

چون مردا کرم دارن و تنوع طلبن تکراری میشه زنه  زنه ام دیگه حوصلشو نداره.

چه استدلال بدی☹️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5239661/میخوام-خاطرات-هیجده-سال-عاشقیموباهات-بنویسم?postId=160185066