الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب اگه عوض کنن طرفشون و اون 1سال اول هی تکرار میشه:) just_# for_kiding
پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
به نظرم سال اول ازدواج یه حس خیلی فوق العاده ای داره مثل اینکه ادم تازه متولد شده همه چی براش جدید وتازه است.ولی بعدا نه اینکه عشق کم بشه نوع عشق عوض میشه.زندگی واقعی تر میشه
به نظر من اگر عشق تو اون رابطه باشه بعد 100 سال هم با هم جور هستن
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔