2777
2789
عنوان

زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 83 پست
منو همسرم سنتی بودیم اما هنوزم رفیقیم باهم!!

هیچوقت خیال نکن ازدواج سنتی چیز بدیه

کسایی ازدواج سنتی رو بد جلوه میکنن ک میخوان ازدواج خیابونی و بی ارزش و عزت رو روش لایه خوشنامی بزارن

مگر ن ازدواجی ک پسر و خانوادش با کمال عزت و ارزشمندی میان خونه دختر بهتره یا ازدواج خیابونی ک پسر و دختر همو توی خیابون و هر جایی میبینن و از روی هوس و شهوت و بی اطلاع خانواده ها؟تازه ازدواج سنتی هم وقتی ک پسر و دختر همو پسندیدن جواب اوکی میدن مگر ن اجباری ک نیست

در ضمن یه سوال از اینایی ک ازدواج خیابونی رو میپسندن و ازدواج سنتی رو رد میکنن دارم و اینکه

میخوام بدونم چطوره ک از نظر شما دوام ازدواج خیابونی بیشتر از ازدواج سنتی هستش ولی در عمل و در راهروی دادگاهها پره از همین زن و شوهرهایی ک ازدواج خیابونی داشتن و  قبلا سینه چاک هم بودن؟؟؟؟!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت خیال نکن ازدواج سنتی چیز بدیه کسایی ازدواج سنتی رو بد جلوه میکنن ک میخوان ازدواج خیابونی و ب ...

آره بابا...موافقم خودمم

منو همسرم فامیل بودیم..همو دیده بودیم...

دیگه نیازی به دوره نامزدی برای شناخت خونواده ها هم نبود!

الانم خیلی خوبیم با هم...همه جاهم با افتخار میگم ازدواجم سنتی بود!!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
متاسفانه نیستم

ناامید نباش

خوشبختی و دور از جونت بدبختی رو خودمون میسازیم

فقط مهم اینه ک زن و شوهر با هم و با تعامل تنگناهها و مشکلات زندگی رو طی کنن تا به سعادت و کامیابی برسن

زندگی متاهلی هم اش صبوری و گذشت هستش

اگر واقعا دو طرف به این درجه از ادراک رسیده باشن

انشاا... ک بهترینها براتون رقم بخوره