2777
2789

سلام دوستان من تازه ۴ روزه سزارین کردمو الان دخترم توی دستگاهه چون ۲ ماه زودتر به دنیا اومده و باید تا یکماه اونجا باشه دکتر گفته باید براش شیرم رو بیارم تا بهش بدن ولی من اصلاااااا شیر ندارم و هر کاری میکنم شیر نمیاد بچه هم که نیست تا مک بزنه و شیر بیاد

تو رو خدا کمکم کنید 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود، گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی کتاب گدایی و بخت با تو یار نیست،   گاهی تمام شهر جواب تو می‌شود 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام داخل خود بیمارستان دستگاه هست 

میتونی ضد عفونی کنی استفاده کنی اون کمکت میکنه ...

و ماساژ با اب گرم شیر افزا بخور چه طبیعی یه داروییی باید مدام ماساژ بدی با  اب گرم ... بدوشی

اینی که میگم شیرو زیاد میکنه ولی خونریزی هم زیاد میشه. بنظرم ارزششو داره.

تخم شوید، رازیانه و زیره. بعد که آب جوش اومد بریز تو یه لیوان از هرکدوم یه قاشق روش آبجوش بریز روی لیوان هم یه نعلبکی چیزی بذار. لعد رب ساعت بخور. میتونی با نباتم شیرینش کنی. توی دو ساعت قلپ قلپ بخورش

اگه لیوان دمنوش داری که تو همون درست کن.

شیرت سریع میاد ان شاالله بعد هم منو دعا کن.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

اگه میتونی بده یکی بمکه .بعدش شیر افزا از داروخانه بخر و با شیر دوش همش بدوش .هر چی زیاد تر بدوشی بهتره .البته بازم اگر شیرت نرسه خود لیمارستان شیر خشک میدن چون بچه نباید گرسنه بمونه .هیچ نگران نباش بچه هم ان شاالله صحیح و سلامت میاد بغلت

شیر دوش مزخرف سینه رو زخم می کنه  هزینه نکن از از مال بیمارستان استفاده کن که مجهره من چهل هفته زایمان کردم روز دهم شیرم اومد ماساژ سینه با اب گرم هم خوبه از زیره سبز یا رازیانه دم کن بخور

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

سلام عزیزم. اول قطره رازیانه بخر وعرق رازیانه برا افزایش شیر. بعدم یه حریره بهت یاد میدم مرتب بخور. شیرت خیلی زیاد میشه. 

ارد برنج وشیر رو ترکیب میکنی بعدم بهش یه قاشق زیره سبز اسیاب شده ویه قاشقم رازیانه اسیاب شده اضاف میکنی. با نباتم شیرینش کن. بزارشرو گاز که غلیظ بشه بعد بخور. عالیه برا زیاد شدن شیر

رازیانه خیلی خوبه 

عزیزم میشه بگید هفته چندم زایمان کردید

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

خوردن خرما و ماهی شیرت رو زیاد میکنه من با خوردن این دو خودم دوقلوهام رو شیر دادم مایعات هم زیاد بخور

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
رازیانه خیلی خوبه  عزیزم میشه بگید هفته چندم زایمان کردید

ممنونم از همه دوستان 

دختر هفته ۳۱ به دنیا اومد آخه nst ش خیلی بد بود و سونو واپلر هم گرفت جفت دیگه نمیتونه خون رسانی کنه بخاطر کورتون و داروهایی که برای لوپوس میخوردم توی بارداری دکتر گفت دیکه بیشتر از این نمیتونم ریسک کنم و بچه ات ممکنه از دست بره 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود، گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی کتاب گدایی و بخت با تو یار نیست،   گاهی تمام شهر جواب تو می‌شود 💖