2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 21 پست
احتمال میدم افسردگی دارم.حتی حال ندارم برم خونه مادرم.نمیدونم چرا نمیتونم از خونه برم بیرون 

اهنگ شاد بذار با انرژی کاراتو انجام بده اگه میتونی ورزش کن ، اکه هم دوس نداری برقص ، بنظرم انگیزه تو از دست دادی ، به چیزای خوب و مفید فک کن ، منفی بافی اصلا نکن عزیزم انشالله خوب بشی♥️

اهنگ شاد بذار با انرژی کاراتو انجام بده اگه میتونی ورزش کن ، اکه هم دوس نداری برقص ، بنظرم انگیزه تو ...

اره مثلا الان جارو میکشیدم اهنگ گذاشتم رو گوشم .اره انگیزه ندارم .بچه دار هم نمیتونم بشم.همش فکر میکنم همسرم بلاخره یه روزی یا میره یا باید من بگم برو؟ نمیدونم که.یه زمانی دختر شادی بودم.الان که بیست و نه سالمه باور نمیکنم خود قبلیم چطوری بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو خونه ام ولی همیشه با انرژیم روزای ام که حالشو ندارمم باز،کارامو میکنم اصلا اجازه نمیدم به ...

من هیچ جا نمیرم.شاید اگر من هم میتونستم یه روزی باردار بشم شاید اصلا اینطور نبود وضع روحیم.من از خودم قطع امید کردم.حتی عرضه بارور شدن هم ندارم.

افسردگی وجود داره و انگ نیست. این شخص احتمالا مشکل فیزیکیِ و روانی (روان هم فیزیکیه چون مغز یک اندام ...

پس بزار بگم .من یه دختر 55 کیلویی بودم.زمان دانشگاه.مشکلات مادی پیدا کردم دنبال کار .وار درست حسابی نبود پول هم نیمدادن.یه مدت بهد وزنم زیاد شد خوددبه خود موهام ریخت.رفتم دکتر گف پلی کیستیکی.و اینگه زوووود ازدواج کن وگرنه شرایط تخمک هات خوب نیس.شایدم اصلا بچه دار نشی.23 سالم بود اینازو گفتن.رزیم میرفتم یک کیلو هم کم نشدم چقدر باشگاه چقدر نخوردن نشد .گفتن هورمونیه دیگه سخته.بعد ازدواج کردم .الان 115 کیلوام.الانم دردی دارم سمت چپ بالاتنم منظورم میدونی دیگه.نه دوستی دارم و نه چیزی.خانوادم مشکلات زیادی دارن.شوهرم جای دور کار میکنه و ماهی میاد میره.میترسم نمیتونم بخوابم.من از دیشب نخوابیدم مثلا.یعنی صبح بیدار نشدم .احساس میکنم اصلا نباید زندگی کنم من فقط باعث ناراحتی همه شدم.همه میتونن راحت بچه دار شن.من اون یه کارو هم نمیتونم.من کلا یه وعده غذا میخرم.دیگه بدنمو نمیتونم بکشم نمیتونم حرکت کنم نفسمم بالا نمیاد.فکر کنم افسردگی دارم

افسردگی. آدم نتونه بخوابه کلا به هم می ریزه. به فکر درمان باش که اصلا نمی ارزه آدم زندگیش رو به خاطر ...

من خودمم میخوام برم روانپزشک چون میبینم دیگه با خودمم زیاد حرف میزنم.اصلا دلیل اومدن به اینجا اینه که با شماها حرف بزنم دیگه با ادمای خیالی نحرفم والا