شوکورول مدیر عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 313 عنوان دیگه از غربت خسته شدم | مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 33 پست الان 6 ساله راه دور ازدواج کردم اوایل شوهرم منو تند تند میبرد خونه بابام ولی الان چند ساله دیگه مثل اوایل ازدواجمون نیست اصلا انگار دلتنگی و ناراحتی من براش مهم نیست فقط خوشی خودش و خوانواده اش براش مهمه! کرونا هم که اومد دیگه وضع بدتر شد 1399/07/29 | 02:44 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوکورول مدیر استارتر عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 313 غریبی سخته من جنوب بودم مامان اینا شمال غرب سالی دوتا سه بار میرفتم این اواخرا یسال خوردی نرفتم الا ... به خونواده شوهرت نزدیکی عزیزم؟
مرساناf عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 2310 وای وای دقیقا مثل مادر شوهر من . چه خوبه به مردن هم فکر کنن کاری کنن فردا واسشون یه فاتحه بخو ... نه بابا مردن چی. تازه اول چل چلیشه داره مال اندوزی میکنه. حتی مال بقیه رم بالا میکشه. به بچشم رحم نمیکنه. هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
دخترجنوبم_عاشق_شرجی عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 830 به خونواده شوهرت نزدیکی عزیزم؟ الان ۸ساعت فاصله داریمقبلا ۱۸ساعتمن خدارو شکر میکنم نزدیک خانواده شوهر نبودم آرامش دارم بخدا ولی باز توپ وتفنگاشون میرسه سالی یبلر از این راه دورم بیخیالمون نمیشن
اواو عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1063 الان ۸ساعت فاصله داریم قبلا ۱۸ساعت من خدارو شکر میکنم نزدیک خانواده شوهر نبودم آرامش دارم بخدا ولی ... توپو تفنگاشون ترکیدم 😄😄😄😄😥😥