2777
2789
عنوان

دیگه از غربت خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 33 پست
فاصله امون 3 ساعته اکثرا با دخترم که 3 ساله اشه میرفتم 1 هفته می موندم وبعد شوهرم میومد دنبالمون

خوب زیاد نیس. من 17،18ساعته گلم. 3رو راحت میشه بری 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منم دورم

هروقت میرم خانوادم کوفتم میکنن،با ذوق میرم با بغض برمیگردم

مامانم نیشش نیش عقربه

خونه مث قحطیه وقتی میریم،میوه با جعبه بابام میخره همه رو قایم میکنه

البته نخورده نیستیم و شوهرم کم نمیذاره ولی به آدم برمیخوره

شامپو تو حموم نیست،صبحونه مث گداها و...بچه تکون بخوره شلیته بازی

ولی با برادرزادم اونجوری نیست و مشکلش دختراشه

ولی خونه مادرشوهرم که میرم میگه تو بچه داری برو بخواب

بعدظهر که میخوایم پسرمو نگه میداره

کلی پذیرایی میکنه،قشنگ خستگیم درمیره تو خونشون،خیلی دوسش دارم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 😚😚😚 منم بندرعباسم  امسال عید تصمیم داشتیم بیاییم کیش کرونا نذاشت

پس جفتمون جنوبیم . آره وضعیت کیش قرمزه یه بیمارستانم که بیشتر نداره برای هر کاری بری باید از وسط کروناییا رد بشی. مطب متخصصم که اینجا نیست همشون تو بیمارستان ویزیت میکنن اصلا یه وضعی

آره خواهر شوهر منم‌اینجوری بود دمشو قیچی کردم

ما هم کلا سر یه جریانی از اونجا که چاه مکن بهر کسی .... مادر شوهرم چهره واقعی شو به همه نشون داد ابرو خودشو برد همسرم کلا کات کرد 

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
دور بودن از خانواده شوهر که نعمته اما باور میکنی بگم مادر شوهرم تلفنی دعوا درست میکرد ؟؟؟  این ...

عه چقدر شبیه مادر شوهر منه. من اصلا بهشون زنگ نمیزنم چون تلفنی هم اعصاب آدمو به هم میریزن

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
عه چقدر شبیه مادر شوهر منه. من اصلا بهشون زنگ نمیزنم چون تلفنی هم اعصاب آدمو به هم میریزن

چون ذاتشون خرابه  تو غربتیم بجای اینکه حال بپرسن حال میگیرین. 

چون ذاتشون خرابه  تو غربتیم بجای اینکه حال بپرسن حال میگیرین.

ما که هر وقت میریم خونش دعوا راه میندازه. این همه راهو میکوبیم میریم. ذاتش خرابه همه ازش قطع امید کردن چه برسه به من عروس

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
ما که هر وقت میریم خونش دعوا راه میندازه. این همه راهو میکوبیم میریم. ذاتش خرابه همه ازش قطع امید کر ...

وای وای دقیقا مثل مادر شوهر من . 

چه خوبه به مردن هم فکر کنن کاری کنن فردا واسشون یه فاتحه بخونیم