2777
2789

بچه ها من از تاپیکای قبلیم مشخصه ک چ وضعی دارم🙂 

ب خاطر همین رفتم رنبال هیپنوتراپی یا همون هیپنوتیزم معجزهههه کرد برام 😍 از ظهری تا الان کلی اتفاق خوب برام افتاد 

هیچ کاره خاصیم نکردم ی نرم افزار بود ب اسم خود هیپنوتیزم صوتی از گوگل پلی دانلود کردم گوش دادم البته جلسه اول ن بعد از کمی تمرین ارامش خیلی عجیبی داشتم😍 دیدم ک ی جاییم تاریکی کاملا منو احاطه کرده بود 

همون قانون جذب ب ذهنم گفتم باورام رو مثبت میکنم و جذب و کلی اتفاق خوب افتاد واسم

گفتم بگم شاید کمکی شه  

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبلیغ هست ایا؟

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
فکر نکنم

از کجا میگی ببخشید میپرسم

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.

مثلا مرده داشت میگفت فکر کن توی دشت هستی پات رو میزاری روی ی چمن خیس و تو الان داری رطوبطش رو احساس میکنی😍 همین خودش بهم ارامش داد طبیعت ..رطوبت و چمن و بعد گفت ی باور رو ک خیلی اعتقاد داری واسه خودت تصویر سازی کن  (مثلا باور ب  طلوع خورشید ) بعد اون باوری ک فکر میکنی غیر ممکنه ب این نزدیک کن ک توی ضمیر ناخوداگاه بهش برسی😋😊

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️