2777
2789
عنوان

میخوام ی تجربه خوب بگم از هیپنوتراپی و قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 7584 بازدید | 31 پست
شکل برنامش چجوریه یه اسکیرین بده  چون ما الان سرچ کنیم هزار نا مدل برنامه میاد

عکس فرستادم عزیزم رفتم بگیرم طول کشید

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینه 

اره ارههههه خودشه نظراتش رو بخون عزیزم دقیقاا منم از روی کامنتای اونا گرفتم ایشالله بدردت بخوره

تبلیغ هست ایا؟

تبلیغ ن عزیزم من تاپیکا قبلیم خودت برو نیگاه کن میفهمی دنبال راهی بودم برای ارامش الان واستون عکس میدم

چه خوب تلقین میشه واسه آدم 👍

اره عزیزم واسه من ک جواب داد ایشالله برای بقیه هم جواب بده بستگی داره😊😄 

بچه ها این قسمت  هیپنوتیزام میکنه

آهان عزیزم ممنون 

برای من نیومد چرا

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
آهان عزیزم ممنون  برای من نیومد چرا

عه نیومد ؟ رفتی گوگل پلی ؟ از اونجا باس بگیریش اگ گرفتیش بعدا.. ایشالله ک بدرت بخوره 😊

دکتر اعظم اعرابی تو اصفهان روانشناس بالینیه تو یه سایتی فک کنم دکتر سوشا دیدم مقاله گذاشته و گفته هیپنوتراپی میکنه به نظر شما میشه واقعا ادم یه چیزایی رو فراموش کنه؟

مثلا اتفاق یا خاطرات بد و وحشتناک زندگیشو؟