2777
2789
عنوان

کیا بواسیر بعد زایمان گرفتن

179 بازدید | 11 پست

تقریبا پنج ماه پیش زایمان طبیعی داشتم .خیلی ببخشید بعد هربار دسشویی از مقعد خون میاد.درد زیادی ندارم.اویل خیلی کم بود خونش اماالان زیاد شده.روم نمیشه برم دکتر.معاینه مکنه یاهمنطور باچنتا سوال دارومیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم بعد دوسال هنوزم مراقبت میکنم .پماد رکتول بخر استفاده کن خیلی خوبه و مراقب باش یبوست نگیری به هیچ وجه.گلابی انجیر توت مفیده برات خیلی مراقب باش شدید نشه کار به جراحی بکشه که جراحی کنی سخته.

گوشت اضافش چقده.برامن شاید اندازه ی جوش کوچولوعه.یعنی برابواسیره؟ دکتر معاینه مکنه؟

اره بواسیره ازرومیببنن بمن ی پماددادن دوسال پیش نزدم دکترطب سنتی گفت سعدکوفی بخربعدازاجابت مزاج سنگین بزن بهشون خئب میسه

رنگ ولایتhaircolorist
ای بابا😂😂تازه از خجالت زایمان راحت شده بودیم این ازکجا دراومددیگ

وای من چند ماه ب خاطر خجالت درد کشیدم

وقتی رفتم اصلا خجالت نداااااشت

بعد یه هفته خوب شدم

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

عزیزم منم همینطور بودم

این بواسیر نیست شقاق هست

فقط چیزای ملین دار بخور

شربت لاکتولوز هم بگیر بخور

دم و دقیقه پشتتو چرب کن

پماد آنتی فیشر بگیر و چهار ساعت یکبار استفاده کن

سرنگ انسولین بگیر و روغن زیتون ، وازلین، ...پر کن و استعمال کن

دوهفته ی تمام اینکار رو بکنی خوب خوب میشی

راستی بعد از هر بار دستشویی پشتتو با شامپو بچه بشور و خشک کن و بعدش چرب کن

اگه خوب شدی التماس دعا

گوشت اضافش چقده.برامن شاید اندازه ی جوش کوچولوعه.یعنی برابواسیره؟ دکتر معاینه مکنه؟

ی شربت هست ب نام لاکسی ژل اونو بخر بخور برا شیر دهی هم مشکل نداره من ک تو بارداری و شیر دهی میخوردم اصلا نباید یبوست بگیری هر چقدر شکمت روون کار کنه بهتره و زود خوب میشه ببین الان فک کن دیواره مقعدت زخم شده و هربار ک معذرت میخوام مدفوع ازش رد میشه زخم رو تازه میکنه تا میتونی کمپوتگلابی و خود گلابی انجیر بخور غذاهای ملین بخور ۱۴ تا مویز ۳ انجیر خشک ۳ تا آلو بخارا بذار تویه لیوان آب جوش بعد یساعت بخور همه رو اینا یبوست رو از بین میبره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ای بابا😂😂تازه از خجالت زایمان راحت شده بودیم این ازکجا دراومددیگ

😂😂خیلی باحال گفتی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه