من فردا پسرم چهار ماهش تموم میشه یعنی فردا واکسن چهار ماهگیش رو میزنم
میخواستم بدونم اگه بخوام کمکی بهش غذا بدم باید از چی چیزایی شروع کنم کسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم لطف کنین پاسخ بدین 🌹🌹🌹
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه هم خودم دوس دارم زودتر شروع کنم هم الان احساس میکنم خیلی سیر نمیشه با شیر
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
اخه هم خودم دوس دارم زودتر شروع کنم هم الان احساس میکنم خیلی سیر نمیشه با شیر
ب دوست داشتن شما ک نیست عزیزم بچه باید تا شش ماه فقط شیر بخوره.وگرنه در بزرگسالی دچار مشکلات گوارشی میشه.اگه هم احساس میکنی سیر نمیشه ب پزشکش بگو اگه صلاح دونست شیرخشک براش بنویسه روزی یکی دو وعده بهش بده.