مخصوصا کسانی ک تو خونه نوجوون دارن باید حضورشون رو در فضای مجازی کنترل کنید چون جدیدا ی چالشی هس ب اسم مومو ک از طریق واتساپ با افراد ارتباط برقرار میکنن و ممکنه عواقب خطرناکی برای فرد یا خانوادش داشته باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همچین چیزی وجود نداره. یه حقه اینترنتی هست که با ترسوندن مردم پول درآرن. هیچ مرگی هم بر اثر این حقه تو دنیا گزارش نشده! چرت محضه
روانشناس بالینی و روان درمانگر... علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
اصلا لینکای ناشناس رو نباید باز کرد. چه مومو چه غیر اون.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
امروز ظهر تو شبکه خبر داشت یکی میگفت که دروغ رسانه ای هستش مومو
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم