2777
2789

سلام دوستان.تاحالا با ان۴ سفیدی جلو موهامو میپوشوندم،بخوام جایگزین کنم از سری زیتونی بخاطر تون قرمز نداشتن،به نظرتون کدام مناسبه و پوشش سفیدی خوبی داره؟موی طبیعیم تیره پایه ۳ و ۴ مختلطه،رنگ ان۴ تون قرمزی بدی به موهام میده و متاسفانه زیتونی پنج ممیز سه هم استفاده کردم اونم قرمزی داره تازه روشنتر

هر سحر نور می آید..
دودی بزار قشنگتره 6/1 بزار میپوشونه .سفیدید زیاده؟

بله مامان مانیساجون،شقیقه ها زیاد و جلومو کمتر.شقیقه ها انگار شبیه حنا رو موی سفیده،تیره هامم سایه قرمزی غلیظی میگیره

هر سحر نور می آید..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مامان مانیساجون،شقیقه ها زیاد و جلومو کمتر.شقیقه ها انگار شبیه حنا رو موی سفیده،تیره هامم سایه ق ...

ببین اکسیدان ۶درصد و اول خالی مثل رنگ بزار روی موهات اون قسمتا که سفیده ۲۰ دقیق صبر کن بعد اکسیدانو با یه دستمال از روی موهات پاک کن بعد رنگ 6/1 رو با اکسیدان ۶درصد قاطی کن بزار رو موهات ۴۰ دقیق صبر کن بعد بشور