کآری به این ندارم که خفاشو گرفتی خوردی ریدی به کره ی زمین. فقط بگو چطوری گرفتیش؟!!!! من یه یاکریم با اون اوسکولیو نمیتونم بگیرم! 🥴 مواظب عطسه کردنتون باشین دیگه نمیگن عافیت باشه میگن مرگگگگ😬 تا دیروز داشتیم چس ناله میکردیم ب خدا ک جونمونو بگیر حالا دنبال ماسکیم ک یوقت نمیریم🤦♀️ مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد. 😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کآری به این ندارم که خفاشو گرفتی خوردی ریدی به کره ی زمین. فقط بگو چطوری گرفتیش؟!!!! من یه یاکریم با اون اوسکولیو نمیتونم بگیرم! 🥴 مواظب عطسه کردنتون باشین دیگه نمیگن عافیت باشه میگن مرگگگگ😬 تا دیروز داشتیم چس ناله میکردیم ب خدا ک جونمونو بگیر حالا دنبال ماسکیم ک یوقت نمیریم🤦♀️ مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد. 😍
من تازه خوب شدم ، یه کمر درد وحشتناکی داره که تو عمرت ندیدی آدم فکر میکنه با تبر دارن دو قسمتش میکنن . البته مال من تهوع و بیقراری و بدن درد هم همراهش بود
خدا رو شکر خوب شدین.. واقعا کمر درد هم از علائم کرونا هست؟؟ دیگه چ علائمی داشتی.. من یکماهه ک ...
ممنون عزیزم
من تهوع شدید داشتم که هیچ جوره نمیتونستم بالا بیارم " همراه با بیقراری . مال من از اون سختا بود ولی ریه هام خدا رو شکر درگیر نشده بودن . من ۲۷ روز طول کشید تا خوب شدم .