2777
2789
عنوان

جاي من بودي چه حالي بهت دست ميداد؟

506 بازدید | 43 پست

پريروز رومبل شوهرم نشسته بود من از كنارش رد شدم تا برم آشپزخونه يهو چيزي گفت شنيدم چي گفت باورم نشد بهش گفتم چي گفتي تا شايد خجالت بكشه تكرارش نكنه ولي بي شرمانه برگشت گفت سم هاتو نكوب روي زمين.

قبلش هيچ اتفاقي نيفتاده بود خيلي ناراحت شدم گفتم با ناراحتي گفتم باشه و سرمو تكون دادم و برگشتم تواتاق.

خيلي ناراحت شدم تا عصر اروم بودم بعد پرو پرو بچه رو بهونه كرد اومد روتخت بحثمون شد

از اون روز تا الان حرف نمي زنيم

تا به امروز حرف نزدنمون بيشتر از يه ربع طول نمي كشيد 

حقيقتش حسم بهش كلا عوض شده ترجيح ميدم همون قهر بمونيم اونم انگار همين ترجيحو ميده

هردو تحصيل كرد و بچه هم نيستيم

جاي من بودين چيكار مي كردين؟

ناراحتم خيلي 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم همیشه بهم مینو میگه چون بد راه میرم  

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

مامانم همیشه بهم مینو میگه چون بد راه میرم  

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

همین حس شما بهم دست می داد

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

تو هم بهش میگفتی خودت سم داریی بی ادب

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

خوب کردی واکنش نشون دادی ولی اگر عذرخواهی کرده لفتش نده و تمومش کن 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز