2777
2789
عنوان

IUIو بعدش

107 بازدید | 11 پست

سلام.من الان ۷ روزه IUI کردم،کسی بار اول باردار شده؟ تجربه هاتون رو بهم بگید،همسرم کاملا سالم هست و خودمم لوله هام بازه،فقط آندومتریوز هستم،وگرنه بقیه مسائل اوکی هست،حتی آز ذخیره تخمک دادم،ذخیره عالی بود،کسی با وجود آندومتریوز باردار شده باIUI؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نگرفت؟؟؟منظورم اینه کار خاصی کردی؟؟؟علائم خاصی داشتی که بعدش نگرفت؟؟

نه اصلا 

هم خودم هم همسرم همهچیمون عالیه 

اما نگرفت 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

نمی‌دونم عزیزم انشالله که میگیره  من خودمم خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش،استرس بدترین چیز هست،سعی کن آرامش داشته باشی،من استرس ندارم،فقط هیجان زدم،یعنی دلم میخواد برم یه جا جیغ بزنم🤣🤣🤣.

استرس نداشته باش،استرس بدترین چیز هست،سعی کن آرامش داشته باشی،من استرس ندارم،فقط هیجان زدم،یعنی دلم ...

😂

تو هم درد داشتی بعد ای یو ای ؟؟ 

من خیلی درد داشتم 

ببخشید استفراغ کردم فشارم خیلی خیلی پایین بود از حال رفتم 😢😢

😂 تو هم درد داشتی بعد ای یو ای ؟؟  من خیلی درد داشتم  ببخشید استفراغ کردم فشارم خیلی خ ...

دردم شدیییید بود🤣🤣🤣،یعنی انقدر بهم بد گذشته بود که حد نداشت،موقع خود IUI هم درد داشتم،بعدش که اومدم خونه تا دو سه روز پیش استراحت مطلق دادم به خودم،الانم یه خورده فعالیت میکنم،زیر دلم و تخمدان سمت راستم،درد میگیره ولی کم تر شده! الانم که حس پری دارم🤔🤔🤔!!!!

دیگه توکل بخدا،گفته ۶ و ۸ آبان باید برم تست بتا بدم

دردم شدیییید بود🤣🤣🤣،یعنی انقدر بهم بد گذشته بود که حد نداشت،موقع خود IUI هم درد داشتم،بعدش که اوم ...

دقیقا منم مثل تو بودم  

اما من استراحت نکردم اصلا 

اما این بار ۳،۴ روز استراحت مطلق می‌کنم 

انشالله که جوابش مثبت میشه عزیزم 

برات دعا می‌کنم تو هم برا من دعا کن