2777
2789
عنوان

تحلیل قیمت طلا وسکه

1088 بازدید | 43 پست

سلام دوستان،این تاپیک صرفا جهت تبادل نظر واطلاع رسانی برپایه واقعیت هست

امروز یکم قیمت طلا افت کرد ،خیلی ها به فکرفروش افتادن ولی سخت در اشتباه هستن به چنددلیل۱_قیمت طلا جهانی بالاهست وربطی به شرایط ایران وسیاست نداره پس اصلا ریزش بالای ۵درصد نخواهد داشت ۲-کل دنیا به دلیل شرایط اقتصادی ناشی از کرونا،افت ارزش دلارآمریکا به دلیل بالابودن تولید ناخالص چین،افت قیمت نفت دارن سرمایه شون رو به طلاتبدیل می کنن پس دلیل اصلی بالا بودن قیمت طلا همین هست

شما اگر از یک اهل فن طلا بپرسید خیلی راحت براتون می تونه شرایط رو تحلیل بکنه نباید از افرادی که باغرض ورزی نظر میدن مشاوره درمورد شرایط بازار بگیرید

مثلاشما قیمت سکه امامی طرح جدید رو درنظر بگیرید این سکه ارزش جهانیش حدود۱۴میلیون و۹۰۰هست پس اگر افت قیمت پایین این رقم باشه کاملا غیر واقعی وناپایدارخواهد بود

قیمت طلا ممکنه به دلایلی به طورموقت افت کنه ولی این افت زمینه ساز جهش تصاعدی قیمت خواهد بود

همین الان شما اگر بری بگی سکه امامی می خوام میگن موجود نداریم!!!!! چرا؟ چون طلا فروش میدونه یک ماه بعد سکه رو ۲تومن بالاترخواهدفروخت

خلاصه مطلب اینکه بالابودن قیمت طلا ربطی به شرایط سیاسی واقتصادی ایران،انتخابات آمریکا و...نداره اگر این موارد تاثیر داشته باشن شاید ۵درصد موثر باشن

کسانی که نظر مخالف دارن لطفا بادلیل وبا ادبیات مناسب نظر بدن😉

نگران نباش هیچکی بفکر فروش نیست

اصلا بفروشن چی بخرن؟

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پول سرمايه كه داشتيمو دادم سكه حالا خيلي ترسيدم نميدونم ردش كنم يا نه

صبر اين بازار الان فقط صبر ميخواد 

اقتصاد ايران تركيده 

يعني ما الان عذر ميخوام پهن گاو بخريم بهتر از اينه مه سرنايمون رو نقد كنيم 

بنظرت طلا بگیرم چندماه سود میکنم؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال