2777
2789
عنوان

جاری

154 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من ی جاری دارم ک حدودا ۲۸.سالش هست من ۱۸ام دوسال تفاوتمونه

من تکپوش خریدم از تکپوشه اون بزرگ تر بود ی ماه دستم بود همش میدید ولی عکس العملی نشون نمیاد تااینکه یه گوشی شیائومی خرید هعی فاز گرفت گف عه تکپوش خریدی مبارکت باشه بعد از یه ماه بهم تبریک گفت منم گفتم ی ماهه خریدم گف عه من ندیده بودم تالا درجایی ک همش میدید دستمه

اینو بیخیال

صبح ی کادو شوهرم خرید ک تو تایپک قبل هست

صبح زود دید الان نوشته مبارکت باشه

😂😂😂😂😂 این چند چنده با خودش

ب نظرتون ادم خوبی میاد یا مارمولک؟سر قبالم یه کارایی کردا😂😂😂😂😂هعی ••••

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگه ک توهم گوشیشو تبریک بگی جاری منم اینجورسه ناکس هیچیو تبریک نمیگه منم مثل خودش شدم 

منم بعده اینکه تبریک گف

تبریک گفتم 

اره دیشب گذاشتم صبح دیده الان نوشته مبارکت باشه:/

مبارکت باشه عزیزم ولی شاید دلش میخواد داشته باشه و توانشو ندارن یا مثلا شوهرش مث شوهر شما براش کادو نمیگیره از من میشنوین خوشیاتونو جار نزنید بین خودتون بمونه بهتره مردم گناه دارن

مبارکت باشه عزیزم ولی شاید دلش میخواد داشته باشه و توانشو ندارن یا مثلا شوهرش مث شوهر شما براش کادو ...

عزیزم شوهرش وضش خوبه

شوهره منم رفت براش کار کرد یه ماه ۱ تومنشو نداد😪

ن اه نمیکشه خیالت راحت

مرسی عزیزم

عزیزم شوهرش وضش خوبه شوهره منم رفت براش کار کرد یه ماه ۱ تومنشو نداد😪 ن اه نمیکشه خیالت راحت مرس ...

اون آه نکشه مطمئنی همه کسایی ک استوریتو میبینن وضعشون خوبه یا شوهرشون بهشون اهمیت میده؟کسی از داخل زندگی کسی دیگه خبر نداره

ممکنه خیلیا وضعشون عالی باشه ولی حسرت اون کادویی رو بخورن ک خیلی گرون هم نیست ولی محبت شوهر رو میرسونه

اون آه نکشه مطمئنی همه کسایی ک استوریتو میبینن وضعشون خوبه یا شوهرشون بهشون اهمیت میده؟کسی از داخل ز ...

😉بله کاملا درست میگی عزیزم

من معذرت  میخام